Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Базар на професиите" ще ориентира бъдещи гимназисти днес в Младежкия дом

"Базар на професиите" ще ориентира бъдещи гимназисти днес в Младежкия дом

Целта на събитието е да подпомогне на учениците от VI-ти и VII-ти клас да направят информиран избор за продължаване на образованието си.

Днес за трета поредна година в Бургас ще се проведе информационният форум “Базар на професиите”. Целта на събитието е да подпомогне на учениците от VI-ти и VII-ти клас да направят информиран избор за продължаване на образованието си.

”Базарът” ще се проведе от 10.30 до 13.00 часа в Младежкия културен център. По време на форума възпитаници от средни училища, профилирани и професионални гимназии ще представят по иновативен начин своето учебно заведение пред ученици, родители и граждани.

В тазгодишния базар на професиите ще участват 21 учебни заведения - СУ “Иван Вазов”, СУ “Св. Св. Кирил и Методий”, СУ “Константин Петканов”, СУ “Епископ Константин Преславски”, СУ “Петко Росен”, СУ “Димчо Дебелянов”, СУ Добри Чинтулов”, ПГЧЕ “Васил Левски”, ПГРЕ “Георги С. Раковски”, АЕГ “Гео Милев”, Професионална техническа гимназия, Професионална гимназия по дървообработване “Георги Кондолов”, ПГСАГ “Кольо Фичето”, ПГХТ “Акад. Н. Д. Зелинский”, Професионална гимназия по транспорт, Професионална гимназия по електротехника и електроника “Константин Фотинов”, Професионална гимназия по сградостроителство и инсталации “Пеньо Пенев”, Професионална гимназия по морско корабоплаване и риболов “Свети Никола”, Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, Професионална гимназия по механоелектротехника и електроника и Професионална търговска гимназия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега