Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицията закопча въоръжени, дрогирани младежи, нападнали бургазлия и семейството му

Полицията закопча въоръжени, дрогирани младежи, нападнали бургазлия и семейството му

Зрелищният арест се случи в центъра на Бургас.

Полицията закопча въоръжени младежи, нападнали бургазлия и семейството му. Става дума за пет момчета и едно момиче, на възраст от 14 до 19 години, трима от които - криминално проявени.

Случаят е от вторник вечерта. Около 19:30 часа в V РПУ постъпило съобщение от 36-годишен бургазлия за това, че малко по-рано, прибирайки се със семейство си в района на ул. "Копривщица" в ж.к. "Лазур", забелязал компания от момиче и петима младежи, единият от които безпричинно счупил прозореца на коридора на къщата му.

Бургазлията, заедно с баща си, настигал младежката компания и влязъл в словестно пререкание. Младежите се държали агресивно, като заобграждайки опонентите си, започнали да ги обиждат и да им нанасят удари. Едно от момчетата извадило газов пистолет и след заплаха, че ще гръмне 36-годишния бургазлия, произвел изстрел към него. Намесили се случайни граждани, преминаващи по улицата, в резултат на което компанията се разбягала. Бургазлията и баща му не са получили сериозни наранявания, но ще бъдат прегледани от съдебен лекар.

Предприети са бързи издирвателни действия, като младежите са установени и задържани с полицейски заповеди за срок до 24 часа – това са бургазлии на възраст между 14 и 19 години, трима от които криминално проявени. Установено е, че изстрелът е произведен от 18-годишен бургазлия, а стъклото е счупено от негов 16-годишен съгражданин.

При извършения личен обиск на задържаните пистолета и два газови патрона за него са открити в 14-годишната бургазлийка. Младежите направили пълни самопризнания, като двамата извършители на деянията са тествани за употреба на алкохол и наркотици. Пробите са били положителни за употреба на канабис и алкохол.

В резултат на допълнителните полицейски действия е установено, че компанията преди появяването си в к-с "Лазур" е осъществила хулигански действия на територията на Централна градска част, изразяващи се в счупване на огледало на кола и заплаха на случаен гражданин с газовия пистолет.

Работата по цялостно документиране на престъпните действия на задържаните продължава от служители на Първо и Пето Районни управления - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега