Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Удостояват с почетна значка водолаз, спасил пенсионер при наводнението в Равнец

Удостояват с почетна значка водолаз, спасил пенсионер при наводнението в Равнец

"Проявените съобразителност, себеотрицание, гражданска чест и доблест, заслужават адмириране в най-висока степен", посочва още в докладната си Николов.

Удостояват със званието "Почетна значка на Община Бургас" състезател по подводен риболов, спасил пенсионер при наводнението в село Равнец. Николай Танев бе предложен за приза от кмета Димитър Николов, като окончателното решение за присъждането на отличието ще бъде взето на редовното заседание на Общински съвет този месец.

В мотивите към предложението си градоначалникът е посочил, че при обилните валежи на 26-и октомври, вследствие падналите обилни валежи на територията на Област Бургас, изключително силна водна маса залива землището и самото село Равнец. В голяма част от домове навлиза вода с височина до 1,5 метра, която създава реална опасност за живота и здравето на жителите, особено на тези в пределна възраст и хора с трайни увреждания.

Николай Желев Танев, преценявайки трезво критичната обстановка, не загубил и минута, обличайки водолазния костюм, като първата мисъл, която минала през съзнанието му, е да помогне на нуждаещите се свои съграждани. Бързите и адекватни действия на Николай Танев, довели до това, един човек Кольо Луков Колев, на 74 години, в изключително тежко здравословно състояние, днес да продължи своя житейски път.

"Проявените съобразителност, себеотрицание, гражданска чест и доблест, заслужават адмириране в най-висока степен", посочва още в докладната си Николов.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега