Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

"Бургасбус": Молим пътниците за търпение, при проблеми - обръщайте се към стюарда

"Бургасбус": Молим пътниците за търпение, при проблеми - обръщайте се към стюарда

Оказва се, че голяма част от опашките пред първа врата се натрупват заради грешки в системата, които пречат на пътниците да се чекират.

Наши читателисигнализираха за чести проблеми с новите валидатори за електронни карти в градскиятранспорт. Оказва се, че голяма част от опашките пред първа врата се натрупватзаради грешки в системата, които пречат на пътниците да се чекират. От „Бургасбус“коментираха пред „PoligrafF“,че подобни проблеми са възможни и помолиха гражданите за търпение и разбиране.

"Систематавсе още е в началния си етап и е възможно да се срещат проблеми. "Бургасбус"работи активно по отстраняването им. При проблеми, можете да се обърнете към стюарда в автобуса, който ще Випомогне с удоволствие", коментира Георги Генчев от пресцентъра на дружеството.

Съветът настюардите пък е при проблем с валидаторите пътниците да се изтеглят къмвътрешността на автобуса и да опитат да се чекират на някое от другитеустройства, които са поставени до всяка от вратите на превозното средство. Потози начин няма да се образуват опашки и задръствания на първа врата и ще бъдатизбегнати напрегнатите ситуации.

Припомняме Ви, чевсе още в автобусите се продават и хартиени билети. Двойната система затаксуване ще продължи до въвеждането на новата транспортна схема, което ще сеслучи в края на октомври или началото на ноември. Предстои и активирането навендинг машините за билети по основните спирки в града.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега