Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургаско училище организира благотворителен маратон в събота

Бургаско училище организира благотворителен маратон в събота

Според организаторите, по този начин ще се съберат необходими средства в помощ на училището, които няма как да се събират от родителите, заради заповедта на кмета Димитър Николов.

Бургаското ОУ "П. Р. Славейков" откри здравословен начин да събере средства за необходимите пособия, без да задължава родителите да дават пари на ръка. Учебното заведение организира благотворителен маратон, който ще се проведе тази събота (22-ри октомври) в Морската градина. Началният час е 10:30 часа.

Инициативата е на Училищното настоятелство и има две основни цели - да насърчи малки и големи да спортуват и да събере необходими на учебното заведение средства. Поканени да участват са както учителите, децата и родителите от училището, така и всички, които проявяват интерес. Таксата за участие е пожелателна, няма задължителен размер и не е условие за участие.

Според организаторите, по този начин ще се съберат необходими средства в помощ на училището, които няма как да се събират от родителите, заради заповедта на кмета Димитър Николов. Макар от училището и училищното настоятелство да са съгласни с наредбата, организаторите на маратона смятат, че средствата ще бъдат от полза.

Бягането ще е по двойки - дете и възрастен /родител или учител/. Допуска се разстоянието да се пробяга или извърви според желанието и възможността на двойката. Трасето е от КЦ "Морско казино", по крайбрежната алея до паметника на Пушкин и обратно по алеята с кипарисите.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега