Издават автобиографията на Мишел Обама на български език

Автор: "PoligrafF" , от 17.04.2019 0
Бестселърът излиза на пазара през октомври.

През октомври у нас ще се появи издание на български език на автобиографията на бившата първа дама на САЩ - Мишел Обама. Книгата “Becoming” получава заглавието “Моята история”, като преводът е поверен на Марин Загорчев, съобщиха от издателството, придобило правата върху бестселъра.

“Becoming” е една от най-хитовите книги за 2018-а. „Моята история“ беше издадена в САЩ и Канада на 13 ноември 2018 г. и оттогава е публикувана на 44 езика в целия свят. Продадените бройки надхвърлят 8,5 млн. Книгата се превърна в №1 бестселър в общо 12 държави.

В своята искрена изповед, обаятелната съпруга на експрезидента Барак Обама споделя спомените си от детството си в Чикаго, през успешната си кариера, до живота си в Белия дом. С много чувство за хумор тя обрисува живота си на професионалист, майка и първа дама, откроила себе си на “поста”.

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Артлегория" e дело на Добрин Вътев - председател на Съюза на бургаските…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или