Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Поморие отваря врати за учениците от СУ "Иван Вазов" Поморие

Община Поморие отваря врати за учениците от СУ "Иван Вазов" Поморие

Вече пета година превърналото се в традиция мероприятие вълнува децата от различните учебни заведения на територията на Поморие.

На 12 октомври през1882 г. в Държавен вестник е публикуван първият Закон за общините и градскотоуправление, регламентиращ дейността на общинските съвети, на кметовете итехните помощници. Водениот желанието да създадат нова традиция в историята на местното самоуправление,преди 18 години делегатите от Националното сдружение на общините в Българиявземат решение точно на 12 октомври да се отбелязва Денят на българскатаобщина.

По този повод през 2012 година кметът на община Поморие Иван Алексиев поде една добраинициатива, целяща да заинтригува дори най-малките и да провокира активното имучастие в това, което се случва на родното им място. Инициативата е „Ден наотворените врати” и дава възможност на деца от различните училища в общината даразберат как функционира общинската администрация, да се включат в работнияпроцес и да поемат за кратко отговорностите на служителите.

Тази година, учениците от 8 до 12 клас в СУ„Иван Вазов” Поморие ще проведат свои вътрешни демократични избори, определяйкикмета и екипа, който ще поеме управлението на Община Поморие за един ден.

Вече пета година превърналото се в традициямероприятие вълнува децата от различните учебни заведения на територията наПоморие. Инициативата създава весели спомени както за тях, така и запреподавателите и служителите от общинска администрация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега