Представят мултимедиен балетен спектакъл за деца "Приказни сезони" в Бургас

Автор: "PoligrafF", от 14.01.2019 0
Спектакълът е по музика на Антонио Вивалди и Йохан Себастиан Бах.

Балетната импресия за деца “Приказни сезони” ще бъде представена в Бургас на 22 януари от 19:00 часа в Дома на нефтохимика. Мултимедийният спектакъл е по музика на Антонио Вивалди и Йохан Себастиан Бах. Малките зрители ще имат възможността да се насладят на приказна атмосфера, изящни костюми и специално създадена мултимедия.

Автор на текста на спектакъла е дългогодишният балетмайстор на Държавна опера - Бургас Недко Георгиев. Хореографията и режисурата са дело на Мария Маркова. Художник на костюмите е Натали Маркова. Зад мултимедията стои визуалният артист Красимир Марчев.

Билети за спектакъла можете да откриете на касата на НХК. 

Добави в Svejo

Коментари (0)


Моля, въведете анти спам кода от картинката

Презареди  

Poligraffски погледнато

"Артлегория" e дело на Добрин Вътев - председател на Съюза на бургаските…
» архив

Poligraffски забавно

* Отдавна е известно, че 20% от хората вършат 80% от работата. Но съвсем наскоро стана ясно, че 80% от хората смятат, че влизат в тези 20%.


* Минавах с колата през гората и спрях да се изпикая. Влязох няколко крачки и гледам - мечка. Викам си - що па да не се изакам...


* Врачански пустиняк му краднале бостано и он вместо да виси да го варди по цел ден турил една табела у сред бустано на коя пишело "една от лубениците съм нагньел с отрова да ви е*а у ламерете!".

На другия ден отива да провери бостано и глее сички лубеници си там, а на табелата дописано "сеги са две да та е@а в тарикато".


* Понеже на диригента му трепереха ръцете заради махмурлука,всички в залата се насладиха на ремикс на Моцарт

 

Анкета

Ще ходите ли на почивка това лято?

Да, избрал съм дестинация в чужбина Да, избрал съм дестинация в страната Ако ми дадат отпуск, може и да ида на почивка Не, нямам излишни пари
виж резултатите или