Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

22-годишният бургазлия, убил пенсионер край Ямбол, остава в ареста

22-годишният бургазлия, убил пенсионер край Ямбол, остава в ареста

22-годишният бургазлия, обвинен в убийството на пенсионер от ямболското село Люлин, остава в ареста. Бургаският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение, определена от ямболския окръжен съд. Постановеният съдебен акт е окончателен.

22-годишният бургазлия, обвинен в убийството на пенсионер от ямболското село Люлин, остава в ареста. Бургаският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение, определена от ямболския окръжен съд. Постановеният съдебен акт е окончателен.

Припомняме Ви, че Станислав Василев е обвинен в умишленото убийство на 76-годишния Васил Петков. За това престъпление законът предвижда наказание от10 до 20 години лишаване от свобода.

На днешното съдебно заседаниедържавният обвинител настоя мярката за неотклонение да бъде потвърдена.Защитникът на Василев посочи, че събраните поделото доказателства не са достатъчни, за да се предположи, че мъжът е извършилубийството, за което е обвинен. По думите му разследването черпи данни за винасамо от показанията на един свидетел, който е набедил клиента му. Адвокатътпледира за отмяна на постоянния арест и постановяване на по-лека мярка.

Обвиняемият 22-годишен мъж заяви,че показанията на основния свидетел, които го уличават като автор на деянието саневерни и поиска от съда по-лека мярка за неотклонение.Втората инстанция споделя изводитена окръжните съдии за наличие на всички законови предпоставки за задържане наобвиняемия под стража и намира определението на ЯОС за законосъобразно иправилно.

По данните до момента - свидетелски показания, писмени доказателства,съдебно-медицинска експертиза и протоколи от разследването може да се направиобосновано предположение, че Станислав Василев е извършил престъплението.

Въззивният състав счита, ченаличието на постоянен адрес, трудова заетост и чисто съдебно минало, както икръводарителската дейност на обвиняемия не са основание за по-лека мярка занеотклонение, защото са били налични и преди извършването на престъплението,освен това не могат да се противопоставят на високата степен на общественаопасност на извършеното и на неговия автор.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега