Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ тръгва към евроизборите с "Европа ни чува"

ГЕРБ тръгва към евроизборите с "Европа ни чува"

"Европа ни чува"- това ще бъде мотото на ГЕРБ за предстоящите избори за европарламент на 26 май. "Това е нашето послание, с него ще излезем пред българските избиратели на 26 май", обяви председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков по време на представянето на слогана.

"Европа ни чува"- това ще бъде мотото на ГЕРБ за предстоящите избори за европарламент на 26 май. "Това е нашето послание, с него ще излезем пред българските избиратели на 26 май", обяви председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков по време на представянето на слогана.

"Европа чува хората, които имат какво да кажат, които имат ясна представа накъде да вървят като национална икономика и като обединена Европа", заяви Герджиков, цитиран от "Фокус". Той изтъкна, че с този слоган от ГЕРБ искат да кажат, че само подкрепяйки силната листа на партията може да се гарантира, че България ще бъде важна част от европейския дневен ред.

Герджиков посочи, че слогънът трябва да даде оценка за това накъде трябва да продължи в развитието си страната ни. Той изрази надежда, че българите знаят, виждат и оценяват постигнатото от партията. По думите му Европа е солидарна, помага ни, но и не дава даром.

Председателят на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов обеща, че ГЕРБ ще се борят за силна и обединена Европа, а от партията могат да гарантират, че ще бъдат част от новия европейски ред. Цветанов припомни успехите на еврокомисар Мария Габриел, която е водач на листата на ПП ГЕРБ за евровота.

"Изключително подготвен евродепутат и бъдещ еврокомисар тя получи подкрепата и приза за политик на ЕП в категория "Равенство между половете", припомни Цветанов. Според него постигнатото в областта на цифровизацията и по отношение на Западните Балкани е също значимо.Цветан Цветанов обяви, че следващата неделя партията ще представи платформата си за предстоящата европейска кампания.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега