Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Акулите тренират в "гнездото"

Акулите тренират в "гнездото"

Футболистите на „Черноморец – Бургас” започнаха втората фаза от подготовката си за стартиращия през август полусезон.

Футболистите на „Черноморец – Бургас” започнаха втората фаза от подготовката си за стартиращия през август полусезон. Тя ще премине в Бургас, като тренировките ще се водят на новата база „Гнездо на акули”.         

Тази сутрин футболистите на Димитър Димитров направиха първа тренировка след прибирането си от лагера във Велинград. Най-радостното за старши треньора и неговия екип е, че след първия подготвителен лагер в отбора няма футболисти със сериозни контузии. Все пак не липсват и проблеми.

След двубоя в Стара Загора с „Берое” от травми се оплакват Рикардо Андре и Рикардо Асис, които сутринта тренираха на облекчен режим. Контузиите на двамата обаче ще отшумят до няколко дни. С леки оплаквания са и вратарят Стоян Колев, както и Тодор Паланков, но те няма да имат проблеми да водят пълноценни тренировки с отбора. По-късно следобед бургаските футболисти  ще проведат още едно занимание на Кампуса.         

Програмата за втората част от подготовката на отбора предвижда втори десетдневен лагер в Бургас, както и изиграването на нови 6 или 7 контролни мача. Утре е поредната проверка с тима на „Светкавица” Търговище. За 20 юли са предвидени два мача – първият от тях е с „Любимец” в Бургас, а вторият ще се играе в Созопол с местния тим.

За 23-ти е предвиден спаринг с Несебър, като съществува възможност същия ден да се играе и втора контрола срещу сателита Поморие. На 27-ми юли е двубоят с „Черно море” Варна, а последния контролен мач ще бъде срещу Сливен, седмица преди старта на новото първенство в „А” група.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега