Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бербатов: Опитвам се да водя с пример, във всяко дете има талант /Снимки/

Бербатов: Опитвам се да водя с пример, във всяко дете има талант /Снимки/

Попитан за коментар за новото ръководство на БФС, Бербатов каза следното: „Аз не виждам ново ръководство на БФС. Какви промени? Ръководството си е старо".

Опитвам се да покажа на подрастващите, колкото и нескромно да звучи, че има как, ако наистина вярваш и се трудиш да постигнеш своя определен връх. И впоследствие да предадеш нататък. Това каза бившият футболен национал Димитър Бербатов, който беше на посещение в Бургас. Поводът бе изложбата „По моя начин“, която се намира в Електротехникума. На събитието присъстваха зам.-кметът по спорт и туризъм на Община Бургас Манол Тодоров и зам.-областният управител Владимир Крумов.

В двора на училището Бербатов беше посрещнат от гвардейски стой, а след откриването на изложбата той даде старт на приятелски футболен мач между две училища.

„В моята фондация се включват деца от цяла България. Опитвам се да водя с пример. Да покажа пътя, по който аз съм минал. От опит говоря и от опит показвам. Разбира се, и аз продължавам да се уча на много неща. Затова ми е толкова интересно да бъда покрай децата. Лесно е да пораснеш, да си голям, но повечето хора забравяме да държим детското в себе си“, каза Бербатов. 

DSCF8249-Large

„Някои деца имат повече талант от други и той е видим. При някои нещата се случват малко по-бавно. Затова трябва да се дава възможност и да се проявява търпение. Аз съм баща, имам две дъщери и знам, че това невинаги е лесно. Продължавам да се уча и да бъда баща, и да бъда по-добър човек. Да водя със своя пример. Ако някой иска да види таланта в едно дете ще го види, ще се опита да му помогне и да го напътства правилно“, категоричен е бившият нападател на Манчестър Юнайтед. 

Попитан за коментар за новото ръководство на БФС, Бербатов каза следното: „Аз не виждам ново ръководство на БФС. Какви промени? Ръководството си е старо. Аз можех да бъда полезен като ръководител на Футболния съюз. В момента нямам какво да говоря (с Георги Иванов). Аз съм се борил за моите идеи. Виждам, че те не се осъществяват, няма за какво да си говорим“. 

DSCF8321-Large

Бербатов също така каза, че от медиите е научил, че го спрягат за президент нас ЦСКА. Той сподели и очакванията си за Евро 2024 това лято в Германия.  „Очаквам да гледам добър футбол. Футбол, който аз съм играл. Това не винаги се случва, защото футболът на моменти е скучен, тактически, не искаш да загубиш. Става по-скучно за зрителя, тъй като резултатът е важен. Надявам се да има изненади и отбори, които не са сред фаворитите, да успеят да ги изненадат. 

България? Нас ни няма! Живот и здраве някой ден да се класираме на голям форум, но за момента сме там където сме“.  След като постави автограф на един от фотосите от изложбата, футболната легенда си тръгна с книга за историята на Бургас, която му подари директорът на училището Петя Градишка.


Днес Димитър Бербатов бе на посещение в Професионалната гимназия по електротехника и електроника „Константин Фотинов“ - Бургас.

Публикувахте от PoligrafF.net в Петък, 10 май 2024 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега