Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

БСП откри кампанията си в Бургас с увереност и чувство за отговорност

БСП откри кампанията си в Бургас с увереност и чувство за отговорност

БСП Бургас официално откри предизборната си кампания. На срещата с журналисти и граждани в центъра на града застанаха лидерите на партията в морския град, сред които водачът на листата инж. Петър Кънев, подгласниците му Тодор Байчев и Паруш Парушев и др.

БСП Бургас официално откри предизборната си кампания. На срещата с журналисти и граждани в центъра на града застанаха лидерите на партията в морския град, сред които водачът на листата инж. Петър Кънев, подгласниците му Тодор Байчев и Паруш Парушев и др.  

DSCF8932-Large

„В България, когато и да има предсрочни избори, все са закъснели. Благодарение на т.нар. сглобка, от Република България за малко щяхме да станем Регулатор на България. Хубавото в случая е, че отново ще се даде възможност на българския избирател да направи своя избор, като се надявам, че този път няма да залози на младостта и дързостта, а ще заложи на опита и рутината. Листата, която предлагаме на бургаските избиратели са от можещи и най-вече знаещи хора“, каза пред журналисти вторият в листата Тодор Байчев.

DSCF8783-Large

След него думата взе Паруш Парушев. „Тръгваме към тези избори с увереност. Повечето от хората разбраха, че със ситуативни партии и случайно попаднали хора не може да има стабилно и компетентно управление. Уверени сме, защото БСП има необходимия потенциал да даде такова управление – експертен, политически, исторически потенциал. Но най-вече сме уверени, защото имаме нашите симпатизанти, привърженици и членове. В нашата програма основен приоритет са грижата за хората и отстояване на обществения и националния интерес. БСП е принципна, честна и отговорна пред хората“, каза Парушев.

DSCF8858-Large

Водачът на бургаската листа инж. Петър Кънев допълни: „Не съм най-щастлив, че за три години за шести път се събираме в този състав и сме в предизборна кампания. България е в перманентна парламентарна и политическа криза. Слоганът, който избра ръководството на партията е много интересен – „За достойна България в мирна Европа“. В момента България има нужда от достойни политици. За съжаление, през последните няколко години, поне в изпълнителната власт, това не го виждаме. Искаме една мирна Европа. Вчера беше 9 май, денят на победата над фашизма и денят на Европа. За едни - едното, за други – другото. Много от нашите политици не си дават сметка, че ние сме на прага на нещо тежко, сложно, което ни чака в тази политическа обстановка“, коментира Кънев. 

DSCF8881-Large

Тодор Дамянов, зам.-кмет на община Созопол, е четвърти в листата на БСП Бургас. „Тръгваме в кампанията с увереност и чувство за отговорност. Трябва да си дадем сметка, че за краткото време, в което БСП участваше във властта, успя да прокара, до голяма степен, нейните политики. Надявам се избирателят да повярва в нас и да се преборим за по-добър резултат. Тръгваме с открити сърца да спечелим доверието на избирателя“, каза Дамянов.

DSCF8891-Large

„В политиката трябва да има повече жени. Пожелавам на всичките си колеги успех на изборите и вярвам, че ние ще успеем, защото БСП може. БСП е партия на справедливостта и честността.  Вярвам, че на 9 юни ще успеем“, каза от своя страна една от дамите в листата на БСП Бургас Милена Куртова. 

DSCF8898-Large
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега