Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Димитър Найденов: Очакваме да получим 4 депутатски места от област Бургас

Димитър Найденов: Очакваме да получим 4 депутатски места от област Бургас

От коалицията отиват на избори с нагласата за позитивна кампания и надеждата да вкарат четирима народни представители в следващия парламент.

Бившият премиер на България Николай Денков ще бъде водач на листата на коалицията ПП-ДБ в Бургас, стана ясно днес, след като бяха подадени документите в РИК в последния възможен ден за това. Втори е Димитър Найденов, който през последните години неизменно е сред лидерите по спечелен преференциален вот в цялата област. 

От коалицията отиват на избори с нагласата за позитивна кампания и надеждата да вкарат четирима народни представители в следващия парламент. 

 „Както винаги, ще проведем една изцяло позитивна предизборна кампания. Очакванията ни са да получим 4 депутатски места от област Бургас. Надявам се да успеем да довършим реформите, които предишният парламент не успя да завърши заради едноличното неспазване от страна на ГЕРБ-СДС на предварително подписаното споразумението. Не трябва да държим цялата държава като заложник на интересите на един-двама политици“, коментира Найденов пред PoligrafF.net. 

 „Бихме преговаряли с ГЕРБ, като на базата на споразумението с Борисов и Габриел предложим нова формула за съставяне на управление на страната“, каза Найденов на въпрос ако избирателите гласуват доверие отново на тези две политически формации да бъдат първа и втора сила след изборите на 9 юни. „В споразумението с ГЕРБ-СДС не фигурираше ДПС. Последното правителство се събори, след като отказахме настояването на Борисов ДПС да присъства в споразумението между управляващите партии“, каза още Найденов и беше категоричен, че ако Борисов не се еманципира от Пеевски, преговори ще стават все по-трудни. 

 „Разполагаме с лостовете за провеждане на необходимите реформи за страната. Можем да ги осъществим, ако гласоподавателят ни гласува своето доверие. Надявам се на силна избирателна активност, само така можем да се справим с купения и корпоративния вот. Само високата избирателна активност може да ни изведе от политическата криза, в която държавата се намира. Изключително важно е на 9 юни всеки, имаш право на глас, да излезе до урните и да го упражни. Само така можем да избегнем популярния рефрен, че когато отвратените не гласуват, отвратителните управляват“, каза още Найденов. 

 Ето и листата на ПП-ДБ в Бургас: 
1. Николай Денков Денков
2. Димитър Георгиев Найденов 
3. Александра Красимирова Стеркова
4. Емил Иванов Соколов
5. Георги Генчев Перпелиев 
6. Михаил Николаев Михов 
7. Тодор Веселинов Терзиев 
8. Дилян Димитров Георгиев 
9. Николай Симеонов Найденов 
10. Атанас Тодоров Пъчков
11. Калина Бориславова Константинова 
12. Мирослава Петрова Петрова 
13. Филип Димитров Шавов 
14. Яни Димитров Георгиев 
15. Захари Диянов Тенев 
16. Венета Андонова Христова 
17. Николай Желязков Георгиев 
18. Иво Георгиев Михайлов 
19. Иван Георгиев Иванов 
20. Николай Емилов Христов 
21. Милена Неделчева Димитрова 
22. Камелия Кирова Славейкова 
23. Божидар Пламенов Божанов
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега