Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Китайци огледаха терени за текстилно предприятие и шоурум

Китайци огледаха терени за текстилно предприятие и шоурум

Китайски предприемачи разгледаха терени за изграждане на текстилно предприятие и шоурум край Бургас. Инвеститорите от китайския град Шаосин, провинция Джъдзян, заявиха интерес към наемане на площи в Индустриален логистичен парк Бургас и Високотехнологичен парк Българово.

Китайскипредприемачи разгледаха терени  за изграждане на текстилно предприятие ишоурум край Бургас. Инвеститорите  от китайския град Шаосин, провинцияДжъдзян, заявиха интерес към наемане на площи в Индустриален логистичен паркБургас и Високотехнологичен парк Българово.

„Бургас енай-подходящото място за реализиране на инвестицията“, заяви кметът на БургасДимитър Николов, изтъквайки икономически преференции и логистични предимства на града.Споредградоначалника,  Бургас има потенциала и възможностите да се превърне вголям производствен и транзитен център на китайски текстил за цяла Европа.

Бизнесделегацията посети терените заедно със зам.-кмета по финанси Красимир Стойчев,с който са водени предварителни разговори относно възможностите за изгражданетона предприятието. В Шаосин живеятпочти 5 милиона души. В града най - силно е развита текстилната промишленост,като 60 процента от световната продукция на шалове, чорапи и вратовръзки идваточно оттам. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега