Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Мария Бакалова на фестивала в Кан с рокля, рисувана от българка

Мария Бакалова на фестивала в Кан с рокля, рисувана от българка

Бакалова премина по червения килим, облечена в рисувана рокля от колекцията на италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана, но малцина знаят, че впечатляващата картина върху долната част на роклята ѝ е дело на българка – Михаела Етова, предава БНР Бургас.

Актрисата Мария Бакалова предизвика възхищение при появата си на тазгодишния Международен филмов фестивал в Кан.Българката присъства лично на премиерата на най-новия филм с нейно участие "Стажантът", определен от западните медии като едно от най-очакваните събития на фестивала и включен в състезателната програма на форума.

Бакалова премина по червения килим, облечена в рисувана рокля от колекцията на италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана, но малцина знаят, че впечатляващата картина върху долната част на роклята ѝ е дело на българка – Михаела Етова, предава БНР Бургас. 

Повече от 20 години Михаела Етова живее и работи в Италия, като последните 12 е част от екипа художници на италианските дизайнери. Михаела е завършила "Стенопис" в Националната художествена академия в София и "Графичен дизайн" в Академията за изящни изкуства в Болоня, Италия.Естеството на работа и мащабите на модната къща, за която работи, не ѝ позволяват да говори пред медии, но специално за Радио България това каза, че е изключително развълнувана, че вижда работата си да краси друга успяла българка.

А "картината" върху пищната тюлена рокля на Мария Бакалова е вдъхновена от конкретно артистично пространство, което запазва в тайна. Филмът "Стажантът" разказва за пътя на Доналд Тръмп като прохождащ предприемач в областта на недвижимите имоти в Ню Йорк и за отношенията му с неговия довереник и ментор – адвоката Рой Кон, свързван с нюйоркската мафия.

Ahh… the day of the premiere for The Apprentice at @festivaldecannes was really a dream come true♥️ I’m so happy we...

Публикувахте от Maria Bakalova в Вторник, 21 май 2024 г.
Българската актриса Мария Бакалова се превъплъщава в образа на първата съпруга на магната и майка на трите му по-големи деца - Ивана Тръмп, родена и израснала в някогашна Чехословакия.Филмовата история е холивудски дебют за режисьора Али Абаси след спечелената от него награда в конкурса "Особен поглед" на Кан през 2018 г. с филма "Граница".В ролята на 45-ия президент на САЩ и настоящ кандидат за поста е американецът от румънски произход Себастиан Стан, а в образа на адвокат Кон влиза американският актьор Джеръми Стронг. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега