Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Президентът: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще за всички

Президентът: Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще за всички

"Историята на този ден е хроника на борбата на поколения за правата на работещите и за гарантиране на достойното заплащане на труда.", заяви президентът Радев.

"Хората на почтения труд създават смисъл, благополучие и достойно бъдеще за всички и това е големият урок в Деня на труда и на международната работническа солидарност. Първи май е олицетворение на просветеното общество, което уважава и насърчава честния труд и гради своето развитие на тази осъзната морална основа." Това написа президентът Румен Радев по повод 1 май - Деня на труда. Ето и останалата част от обръщението на държавния глава:

"Историята на този ден е хроника на борбата на поколения за правата на работещите и за гарантиране на достойното заплащане на труда. Без социална справедливост всяко общество е обречено на несигурност, разделение, противоречия и кризи, които го обезсилват и правят невъзможно постигането на големи национални цели.

Възстановяването на чувството за справедливост и гарантирането на социалната сигурност на гражданите са пътят, по който страната ни трябва да поеме, за да се справи с тревожните демографски тенденции и обезлюдяването на цели региони. Българите няма да имат съмнения, че имено страната ни е мястото за тяхната житейска и професионална реализация, когато работата тук гарантира адекватни доходи, достойнство, сигурност и перспективи да реализират своите таланти.

Честит Първи май!"
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега