Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Събарят къщата на твореца Владимир Николов, той твърди, че е незаконно

Събарят къщата на твореца Владимир Николов, той твърди, че е незаконно

Николов твърди, че в резултат на действията са унищожени безценни произведения на изкуството, както и са изнесени лични вещи, които той и покойната му съпруга са събирали с години.

Родният дом на твореца Владимир Николов, разположен на между улиците „Шейново“ и „Цар Самуил“ в центъра на Бургас, от няколко дни бива разрушаван незаконно. Това твърди лично Николов, който написа трогателно съобщение в профила си във „Фейсбук“. Николов твърди, че в резултат на действията са унищожени безценни произведения на изкуството, както и са изнесени лични вещи, които той и покойната му съпруга са събирали с години. 

Предлагаме ви целия текст, който публикуваме без редакторска намеса: 

"Мили хора,познати и непознати,нямам думи да опиша случващото се в момента в живота ми.От два дни безуспешно се опитвам да спра разрушаването на родния ми дом и безчинстването в него. Невъобразимо е. Органите на реда не можели да направят нищо-извършителят  бил предоставил някакви документи за собственост върху целия  имот...Историята е дълга,грозна и нелицеприятна... Имуществото ми се изхвърля поголовно.Домът ми прилича на катакомба от кошмар.Надали скоро ще остане нещо от него. Унищожени са безценни произведения на изкуството. Изнесени са лични вещи, събирани с покойната ми съпруга дълги години.... Погромът е като след бомбардировка. Губят ми се изразните средства...
Днес след поредния опит да сезирам инстанция от 112 получих отговор-господине, знаем за случая,няколко пъти звъните...и ми затвориха телефона...  Искрено благодаря за съпричастието и подкрепата на всеки един от вас. Не винаги  мога да отговоря на всяко лично съобщение.В момента търся спешен начин да бъде спряно веднага разграждането на дома ми.Да защитя остатъка от него.Да съхраня малкото,което все още не е изхвърлено.Да възстановя законните си права. Което в настоящата ситуация става все по- непосилно. Благодарен съм за всяка една помощ. 
За тези,които търсят връзка с мен, номерът ми е 0876543033 
Вананда"
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега