Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Спасител от плажа в Бургас трогна стотици с мил жест

Спасител от плажа в Бургас трогна стотици с мил жест

Случката е от вторник и се развива на плажа край Бункера

Спасител от плажа в Бургас се превърна в герой в социалните мрежи след мил жест, който е направил. Случката е от вторник и придобива популярност благодарение на публикация в една от популярните групи във "Фейсбук". Въпросният спасител се казва Веселин Илиев, като в случая е оказал помощ на майка с дете в инвалидна количка, настанявайки ги на първа линия на плажа до Бункера и осигурявайки им чадър. Ето и целият разказ на Гергана Стоянова, която даде гласност на благородните действия на спасителя. 

"Искам да изкажа огромното си възхищение и благодарност към този Спасител, който преди всичко е Човек с голямо сърце!В момента, в който видя майка, която буташе инвалидна количка с момиченцето си в нея, Спасителят отиде при нея. Жената беше се запътила към едно свободно пространство на около втора-трета линия от брега, защото напред беше доста пълно. Спасителят веднага я отмени в дърпането на количката и я поведе към първа линия. Настани количката и взе да се закача и да заговаря момиченцето. След като майката влезе във водата с детето, Спасителят отиде и намери чадър, донесе една лопата и започна да копае в пясъка. След като разпъна чадъра, премести количката, за да не е нагрята от слънцето. Стоях съвсем близо и бях свидетел на добрината на този човек. Дори се уговаряха с другия Спасител как ще й помогнат при тръгване, за да качат двамата количката по стълбите. Случката се развива около 11 часа днес на централния плаж до Бункера.

Нямаше как да не му стисна ръката! Огромни адмирации за този Човек!Нека вземем пример от него и да бъдем толерантни един към друг и да си помагаме повече в и без това трудното време, в което живеем. Огромни благодарности към тези мъже(другият не успях да го снимам). Не съм им искала позволение нито да ги снимам, нито да ги качвам, но се надявам, че няма да има проблем за това. Апел и към всички плажуващи: нека създаваме по-малко работа на Спасителите  и да се съобразяваме с техните напътствия и флаговата сигнализация".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Христо Георгиев
    28 юли 2021 21:39

    Браво на този Господин! Респект и уважение! БРАВО!!!

    0 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега