Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

България в група "С" с Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва по пътя към мондиала в Катар

България в група "С" с Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва по пътя към мондиала в Катар

Отборите ще играят при разменено гостуване в периода между март и ноември 2021 г., а победителите от всички десет групи ще спечелят автоматично място на мондиала.

Жребият определи място на българския национален отбор по футбол в една група със съставите на Италия, Швейцария, Северна Ирландия и Литва в квалификациите за световното първенство в Катар. Поради засилените противоепидемични мерки за пръв път в модерната история квалификационен цикъл се определя без присъствието на представители на страните-участници, а известните футболисти от близкото минало Даниеле де Роси и Рафаел ван дер Ваарт отредиха на нашите национали място в Група С в компанията на четирите други претендента.

Отборите ще играят при разменено гостуване в периода между март и ноември 2021 г., а победителите от всички десет групи ще спечелят автоматично място на мондиала. Десетте тима, завършили на второ място, отиват на баражи, където към тях ще се присъединят и две държави, излъчени през турнира Лига на нациите. Плейофите ще се изиграят през март 2022-а, когато ще бъдат излъчени трите допълнителни европейски квоти за световното първенство в Катар.

По-късно ще стане ясна и програмата на мачовете, като при изготвянето й УЕФА и ФИФА ще вземат предвид различни географски и климатични фактори, касаещи началните часове на срещите, информират от БФС.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега