Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургазлийка с бронзов медал от Балканиадата по лека атлетика

Бургазлийка с бронзов медал от Балканиадата по лека атлетика

Бронзов медал за България спечели на Балканиадата в Одрин състезателката по висок скок Елена Петрова. Лекоатлетката постигна личен рекорд от 168 см. и равен резултат с втората в класирането.

Бронзов медал за България спечели на Балканиадата в Одрин състезателката по висок скок Елена Петрова. Лекоатлетката постигна личен рекорд от 168 см. и равен резултат с втората в класирането. За шампионската титла бяха нужни 170 см. Общо 9 момичета на възраст между 15 и 16 години си оспорваха медалите в Одрин и класирането на Елена е повече от впечатляващо.  

Според треньора Петър Райков неговата възпитаничка  е била изключително спокойна и концентрирана по време на състезанието. Опитите и са започнали от 155 см. и са достигнали до 168 см. без грешка. Едва при 170 см.  Елена е изпуснала водачеството в класирането и шанса за златен медал.  

В момента бургазлийката Елена Петрова  оглавява ранглистата за младша и старша възраст в България и е на трето място в страната за жени. За изминалати три години спечелените от талантливата лекоатлетка медали са общо 19, като само през тази година отличията и са общо 10. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега