Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Добра новина! След близо година лечение в Германия Иван е вече у дома и здрав

Добра новина! След близо година лечение в Германия Иван е вече у дома и здрав

Благодаря на всички мои приятели, оказахте се толкова много! Направихте и невъзможното за да може да се съберат необходимите средства, вие сте изумителни хора с огромни сърца, а аз съм щастлив човек, че познавам толкова много хора като вас!

37-годишният бургазлия Иван Мандаджиев, който от години се бореше с коварното заболяване хронична миелоидна левкемия, вече се завърна здрав у дома. Това съобщи самият той в пост в социалната мрежа, в който изказва огромни благодарности на всички дарители, лекари, приятели и семейството си - всички, които са били до него в най-трудните моменти. Ето целия пост на Иван, без редакторска намеса: 

"Скъпи, приятели, има моменти в живота когато думите не стигат, не могат да опишат чувствата, емоциите и преживяванията, не могат да изразят благодарността, която изпитваш. Това за мен бе един от тези моменти.Все пак пиша тези редове за да се опитам да изразя огромната благодарност, която изпитвам и чувствам, разбирайки, че е почти невъзможно!Благодарен съм на Бог, че ме срещнал с всеки един от вас, че съм жив и здрав и мога да ви кажа едно голямо - Благодаря!Никога не съм си представял подобна подкрепа, но понякога Той ни поднася изпитания за да ни покаже колко сме богати с приятелствата, които сме натрупали и хората, които сме срещнали в нашия живот.

Искам да ви благодаря от цялото си сърце, че ме изпълнихте с такава огромна сила, надежда и любов!Аз и моето семейство преминахме през много трудности. Физически, емоционални, всякакви. Не виждайки път, продължавахме да търсим заедно. Благодаря на родителите си, че никога не се почувствах сам, за волята и стоицизма, които проявиха през цялото това време и особено последните месеци, които бяха решаващи!

Сигурен съм, че за тях изобщо не е било лесно. Благодарен съм на нашето малко-пораснало момиченце, което мълчаливо и разбиращо ни подкрепяше и се надяваше да се върнем по-скоро при нея! Искам да изкажа огромната си благодарност към една Жена, Моята Жена! Силна и непоколебима във вярата си! Раздаваща ми от нея винаги когато имах нужда, когато губех почва под краката си и бях разколебан! Поглеждайки назад, не знам изобщо как щях да се справя без теб. Обичам те!Благодаря на сестра ми за думите, които ми изпрати преди да тръгна! Не си спомням всичко, но най-важното което ми подейства тогава е да не забравям, че това не е само моя битка, а най-вече битка за семейството! Битка за това да останем заедно!

Благодаря на всички ви за огромните усилия, които положихте за да ми дадете възможността да се лекувам в едно от най-добрите лечебни заведения в света с най-добрите специалисти!Няма как да спомена всички и не искам и да го правя, защото страшно много хора застанаха до нас и не искам да изпускам никого, но искам да знаете, че съм благодарен на всеки един от вас и ви благодаря лично и от цялото си сърце! Не мога да подмина, обаче Нели и Петър Савови, които освен наши приятели, кръстници на дъщеря ни и кумове на нашата сватба, винаги са били много, много повече от това! Ако кажа, че са част от нашето семейство, може би ще бъда най-близо до истината. Пожелавам си да останем заедно завинаги, защото няма по ценно нещо от тава да имаш такива хора до себе си!

Благодаря на всички мои приятели, оказахте се толкова много! Направихте и невъзможното за да може да се съберат необходимите средства, вие сте изумителни хора с огромни сърца, а аз съм щастлив човек, че познавам толкова много хора като вас!Огромни благодарности на всички мои приятели и съотборниците ми за футболния турнир, който организираха в моя подкрепа! Надявам се скоро да може да се видим и може би да поиграем както в доброто старо време, за мен ще е чест да съм отново рамо до рамо с всеки един вас! 

На всички мои роднини, които организираха различни събития за събираме на необходимите средства, каквото и да кажа за вас ще е малко, затова ще кажа само - обичам ви!На колегите ми от цялата страна за всичко което направиха за мен, за силите и спокойствието, които ми даваха през цялото време - благодаря от сърце колеги, никъде не съм се чувствал толкова добре преди, работейки с толкава качествени хора, само огромно уважение и благодарност към всички вас!Благодаря също на всички дарители и благодетели, познати и непознати - респект и нисък поклон пред всички вас!

На един човек ще благодаря по именно, защото без него нищо от това нямаше да е възможно - Боян Лазаров! Благодаря ти, Бояне!Отивайки в чужда страна, без каквато и да е сигурност къде точно отиваш и на кога ще попаднеш, ти беше нашия пристан на спокойствие. Ти оставаш наш приятел, завинаги!Може би използвах думата огромно твърде често, но това е защото вие сте огромни хора с огромни сърца!И не на последно място разбира се, огромни благодарности на целия лекарски екип и на човека, който дари част от себе си за да направят всичко това възможно!Сега знам, че някъде там има един мой брат, с който сме генетично еднакви. Сигурен съм, че и той го знае.

Благодаря от сърце и нисък поклон пред всички, които отделиха от средствата си, от времето си и от енергията си!След близо година в Германия вече сме си вкъщи.Бъдете здрави, бъдете смели, бъдете силни!"
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега