Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четири деца са заподозрени за убийство на мъж във Видинско

Четири деца са заподозрени за убийство на мъж във Видинско

Четири деца -три непълнолетни и едно малолетно, са задържани като заподозрени извършители на тежко криминално престъпление.

Четири деца - три непълнолетни и едно малолетно, са задържани като заподозрени извършители на тежко криминално престъпление-побой и последвала смърт над 59-годишен мъж. Това съобщават от Областната дирекция на МВР-Видин (ОДМВР).  

С полицейска мярка за срок до 24 часа  са задържани три непълнолетни момчета от видинското село Гъмзово. На четвъртото задържано дете - малолетно 10-годишно момче, е предоставена полицейска закрила и по случая е образувано следствено дело по описа на Окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин.Децата са заподозрени, като  извършители на тежко криминално престъпление-нанесен побой над 59-годишен мъж, чието безжизнено тяло е открито по-късно в двора пред къщата му, уточняват от ОДМВР.

На 2 януари, в 14.15 часа, двама жители на село Гъмзово съобщили в полицията за нанесен късно вечерта на 1 януари побой на техен съселянн. На 2 януари около обяд те видели мъжа да лежи в двора пред къщата си. Пристигналите на адреса в селото  полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие. 

Оперативна група и следовател, в присъствието на съдебен лекар, са  извършили оглед на местопроизшествието. Тялото е било транспортирано за аутопсия в Многопрофилна болница за активно лечение „Св. Петка“ във Видин. В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия като съпричастни към извършеното тежко криминално престъпление разследващите установили четири момчета от селото-трима  непълнолетни и  малолетно 10-годишно дете.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега