Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Експертиза потвърди: Ферарио Спасов е убит със 165 км/ч

Експертиза потвърди: Ферарио Спасов е убит със 165 км/ч

Пет месеца след катастрофата, при която загина футболната легенда Ферарио Спасов, има развитие около трагедията. Ясна е скоростта, с която е шофирал 24-годишният Начо Пантелеев от Лясковец, причинил инцидента край Велико Търново.

Пет месеца след катастрофата, при която загина футболната легенда Ферарио Спасов, има развитие около трагедията. Ясна е скоростта, с която е шофирал 24-годишният Начо Пантелеев от Лясковец, причинил инцидента край Велико Търново. Футболният специалист загина на пътя София – Варна при пътен инцидент с 24-годишният Начо Пантелеев. Скоростта, с която обвиняемият е шофирал, е 165 км/ч. На тази база е предявено обвинение и е преквалифицирано, като особено тежко, което заплашва извършителя с до 15 години затвор.

Припомняме, че 61-годишната футболна легенда загина на място при инцидента на 11 ноември 2023 г. Задържан беше Пантелеев, но по-късно беше освободен, без прокуратурата дори да му отнеме шофьорската книжка. Последваха наказания, а разследването на тежката катастрофа пое държавното обвинение в Ловеч.

Очаква се до месец ловешката прокуратурата да внесе обвинителен акт в Окръжен съд – Велико Търново и делото по този случай, предизвикал широк обществен отзвук, скоро да започне. „Ако трябва да съм искрен, колкото и често да се занимавам с такива случаи, такъв не съм имал, защото това е много висока скорост за главен път. И се намира, не къде да е, а почти на територията на Велико Търново”, посочва Вълков.

Защитата на Начо Пантелеев загатна, че има вероятност той да признае вина и съдебното следствие да е съкратено. „Вероятно позиция на прокуратура и защита ще съвпаднат до голяма степен”, твърди адвокатът.

Източник: NOVA
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега