Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днес обявяват резултатите от първо класиране за прием в първи клас

Днес обявяват резултатите от първо класиране за прием в първи клас

Можете да проверите класирането на страница "Вход" на специализираната система за онлайн прием на Общината след 12:00 часа. Списък с имената на децата, приети на първо класиране, ще бъде поставен и на видно място в училищата.

Днес обявяват резултатите от първо класиране за прием в първи клас в бургаските училища. Можете да проверите класирането на страница "Вход" на специализираната система за онлайн прием на Общината след 12:00 часа, като е необходимо въвеждане на ЕГН и парола за достъп. Списък с имената на децата, приети на първо класиране, ще бъде поставен и на видно място в училищата.

Записване на приетите деца на първо класиране ще продължи от 5 Юни 2020 г. 08:00ч. до 12 Юни 2020 г. 18:00ч. След това на родителите ще бъде дадена възможност да променят реда на желанията за второ класиране или чрез "Вход" в системата или на място, в едно от избраните детски заведения. Могат да се извършват и нови регистрации на деца, които не са го направили до момента. Промяната на желанията ще бъде възможна от 17 Юни 2023 г. 08:00ч. до 23 Юни 2020 г. 18:00ч. Второто класиране ще бъде обявено на 29 юни.

Родителите трябва да знаят, че най-много точки при кандидатстване носи адресната регистрация на детето. Ако вашето дете е живяло над 3 години на декларирания постоянен или настоящ адрес, попадащ в прилежащия район на предпочитаното от вас училище, ще получите 300 точки. За сравнение - дете с постоянен или настоящ адрес, който е извън съответния прилежащ район на даденото училище, ще получи едва 1 точка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега