Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кремъл отрече твърденията, че Путин има двойници и се крие в бункер

Кремъл отрече твърденията, че Путин има двойници и се крие в бункер

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изброи твърденията за Русия, които по неговите думи са "лъжа".

Кремъл отрече твърденията, че президентът на Русия Владимир Путин има двойници, които изглеждат като него и се представят за 70-годишния руски лидер, а също и че той прекарва голяма част от времето си, криейки се в бункер, предаде Ройтерс.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изброи твърденията за Русия, които по неговите думи са "лъжа", в изявление относно историята на страната след разпадането на бившия Съветския съюз през 1991 г., причините за войната в Украйна и т. нар. от него лукавство на западното общество.

"Вероятно сте чули, че Путин има много двойници, които работят вместо него, докато той е в бункер", каза Песков на конференция в Москва. Говорителят на Кремъл каза, че това е "поредната лъжа".

"Сами виждате какъв е нашият президент: винаги е бил и все още е много активен - тези, които работят рамо до рамо с него, едва успяват да следват темпото му", каза Песков.

"Човек може само да завижда на неговата енергия. За здравето му, слава Богу, човек може само да мечтае. Разбира се, че не е в бункер. Това също е лъжа", добави той.

Кремъл многократно отхвърля слуховете, че Путин, лидер на Русия от края на 1999 г., е болен.

По време на държавно посещение миналия месец китайският президент Си Цзинпин каза на Путин, че е убеден, че на президентските избори през 2024 г. в Русия избирателите отново ще подкрепят руския лидер.

Путин все още не е обявил дали ще се бори за следващ мандат. Когато дойде на власт, Путин искаше да сложи край на хаоса, който цареше в Русия след разпадането на бившия Съветски съюз през 90-те години на миналия век. Но сега конфликтът в Украйна е най-сериозната военна криза след войната в Афганистан в периода 1979-1989 година, отбелязва Ройтерс.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега