Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проектът за водния цикъл на Поморие ще приключи в срок

Проектът за водния цикъл на Поморие ще приключи в срок

Дейностите по проекта за реконструкция на ВиК мрежата в град Поморие се изпълняват в график и няма причина той да не приключи в срок до началото на летния туристически сезон. Кметът Иван Алексиев, зам.-кметът инж. Кунчо Гайдов и екипът за управление на проекта извършиха проверка на място. Те посетиха всички зони, в които тече подмяна на канализацията. В момента работят едновременно 32 екипа и са изградени 41 км. от водопроводната мрежа.

Дейноститепо проекта за реконструкция на ВиК мрежата в град Поморие се изпълняват вграфик и няма причина той да не приключи в срок до началото на летниятуристически сезон. КметътИван Алексиев, зам.-кметът инж. Кунчо Гайдов и екипът за управление на проектаизвършиха проверка на място. Те посетиха всички зони, в които тече подмяна на канализацията.  В момента работят едновременно 32 екипа и саизградени 41 км. от водопроводната мрежа.

„Оставатда бъдат изградени още 28 км. Все още на места има известно забавяне свързанопредимно с водоизчерпването и археологията, но с темпото на работа нямампритеснения относно завършването на проекта в определените ни срокове.”,коментира инж. Николай Бояджиев, ръководител на звеното за изпълнение напроекта към Община Поморие.

„Наясносъм с всички трудности и неудобства, които причиняваме на съгражданите си ивъпреки това се радвам, че повечето хората се отнасят с разбиране. Те не сазабравили многобройните проблеми с наводнени мазета и залети с мръсни водиулици. В много от новопостроените сгради и  не само по високите етажи, имаше проблем сналягането на водата, особено в летния сезон. Всеки знае, че отлагането нерешава проблемите, а напротив – стават все по-големи. Хората разбират, че нямадруг начин да се справим с това и им благодаря за търпението.”, каза кметътАлексиев след посещението си в кв. Свети Георги.

Кметътне спести и забележките си към фирмите изпълнители по време на редовните сисрещи с тях. Той  нареди за по-стриктенконтрол по обезопасяване на изкопните работи, по-отговорно отношение по поставянетона информационни табели и пътни знаци, както и да продължават да проверяват намясто всеки получен сигнал с посочен конкретен адрес. Освен това, служителитеот Общината ще извършват проверките с отличителни дрехи с надпис „ОбщинаПоморие”, за да бъдат по-разпознаваеми от хората живеещи в зоните настроителните дейности.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега