Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Проф. Анастас Герджиков: Целта ми е да върна нормалността в политиката

Проф. Анастас Герджиков: Целта ми е да върна нормалността в политиката

По думите на кандидат-президента основна негова цел е връщането нормалността в политическите отношения.

Инициативен комитет издигна ректора на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ проф. Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева като независими кандидати за президент и вицепрезидент. 

"За мен наистина е чест и гордост да застана пред вас. Приех тази номинация, защото вярвам, че всеки от нас трябва в даден момент да плати цената, която е получил от родината, от сънародниците". Това заяви проф. Анастас Герджиков при представянето на кандидатпрезидентската двойка на инициативния комитет, подкрепен от ГЕРБ-СДС. 

"Аз не съм политик, не мисля и не говоря като политик, готов съм да поема отговорността и да помогна да се обединим. И когато казвам обединим, нямам предвид партиите и политиците, а хората и нацията.", допълни Герджиков. 

"Не съм партиен кандидат, не съм партиен член, няма как да бъда привърженик на една определена партия. Очаквам подкрепата на всички граждани, които припознават нуждата да си подадем ръце за спасение от сегашната ситуация", заяви Герджиков. 

По думите на кандидат-президента основна негова цел е връщането нормалността в политическите отношения: "Обединение не означава да се съберат добрите и лошите, да се съберат нечестните и почтените, а да се обединим по темите, които са приоритет за цялото общество". 

Предпочетохме биографията на активен човек с кауза, каза Герджиков за кандидата за вицепрезидент Невяна Митева. „Гордея се, че съм родена и живея, създала съм семейство и съм отгледала децата си в България. Благодаря на Бог, че се радвам на три деца и силен, смел и любящ съпруг".  С тези думи кандидатът за вицепрезидент полк. Невяна Митева се обърна към Инициативния комитет.

„Взех решение да се включа в изборите, защото вярвам, че е дошло време за обединение. И то зависи от всички нас. Не трябва омразата да осакатява живота ни. Не искам да живеем разделени. Нека сме любящи човеци и всеки да се труди на своята позиция за добруването на България", уточни Митева.

Видео: Nova.bg


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега