Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

С 5,2 млн. санират жилищни сгради в Югоизточна България

С 5,2 млн. санират жилищни сгради в Югоизточна България

Заместник-министърът на регионалното развитие Ангел Петров подписа Рамково споразумение за извършване на строително-монтажни дейности по програмата за Енергийно обновяване на българските домове за Югоизточен район. Стойността на обществената поръчка е 5 222 773 лева без ДДС. С тях ще бъдат обновени общо 20 многофамилни жилищни сгради на територията на градовете – Бургас, Сливен, Стара Загора, Ямбол и Казанлък.

Заместник-министърът на регионалното развитие Ангел Петров подписа Рамково споразумение за извършване на строително-монтажни дейности по програмата за Енергийно обновяване на българските домове за Югоизточен район. Стойността на обществената поръчка е 5 222 773 лева без ДДС. С тях ще бъдат обновени общо 20 многофамилни жилищни сгради на територията на градовете – Бургас, Сливен, Стара Загора, Ямбол и Казанлък.

За Югоизточен район все още не е приключила процедурата за избор на проектант и авторски надзор по време на строителството. На 18.09.2014 г. е открита обществена поръчка за избор на изпълнители, като в момента тече процедура по разглеждане на постъпилите оферти. В края на миналата седмица бяха подписани идентични рамкови споразумения за София и Северозападна България.

Крайният срок за изпълнение на строително-монтажните работи е 31.10.2015 г., като в този срок следва сградите да бъдат въведени в експлоатация.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега