Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Владислав Панев: Преговорите не са приключили, още не е уговорено всичко

Владислав Панев: Преговорите не са приключили, още не е уговорено всичко

Панев не коментира дали е имало скандали между преговорните групи в петък и за какво са били те

"Всичко може да се случи, преговорите не са финализирани, докато всичко не е уговорено, а очевидно не е всичко уговорено". Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев. Панев не коментира дали е имало скандали между преговорните групи в петък и за какво са били те."И да има проблеми и търкания, това е нормално, когато се решава кои да са членовете на Министерския съвет за следващите девет месеца".

За Панев военният министър Тодор Тагарев не е препъникамък, а напротив - един от символите на правителството заради помощта за Украйна. Смята, че лидерите на ПП-ДБ ще постигнат добри резултати и коментира, че слабо правителство би било по-лошо от нови избори. Според Владислав Панев няма друг ход освен Асен Василев да остане финансов министър, тъй като предстои влизане в еврозоната:"Да се сменя играч по средата на мача не е особено мъдро в момента и то при положение, че инфлацията пада."Никой в управлението не говори за увеличаване на данъците, заяви депутатът.

"Никой не смята да се съобразява с МВФ, това няма да се случи по време на това правителство и това парламентарно мнозинство".Ако няма споразумение между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ винаги можем да гласуваме против правителството, но тази хипотеза е по-малко вероятна, коментира Владислав Панев."ДПС и опозицията ще имат значение по отношение на органите, които се избират с 2/3 мнозинство. Около тях очевидно ще трябва да се търси по-голямо мнозинство, както за всички останали ще приемаме номинации от партиите в парламента, така и от гражданското общество".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега