Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Възпитаници на музикалното училище представят "Музика в картини"

Възпитаници на музикалното училище представят "Музика в картини"

„Музика в картини” е поредната изненада, която ще поднесат децата и преподавателите от Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” на своята публика тази сряда (19-и ноември) от 18 часа. На сцената в новата концертна зала на училището освен музиканти, ще се качат и художници, които се обучават в новите специалности „Сценични костюми” и „Рекламна графика”.

„Музикав картини” е поредната изненада, която ще поднесат децата и преподавателите отНационалното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”на своята публика тази сряда (19-и ноември) от 18 часа. На сцената в новата концертна зала на училището освенмузиканти, ще се качат и художници, които се обучават в новите специалности„Сценични костюми” и „Рекламна графика”.

Повреме на живите музикални изпълнения, майсторите на четката ще рисуват и ще сеопитат да пресъздадат емоцията и настроението на концерта върху платната си.Младите таланти ще преплетат двете изкуства – музика и рисуване, а публиката щеполучи пълен триумф на сетивата.

Експериментът на живото свирене и рисуванетопред зрителите ще покаже взаимното въздействие на образ и звук. Една от идеитена този концерт е да покаже и комуникацията между артистите от различни сфери на изкуството. Много често присъздаването на конкретен продукт е необходимо творците  да се обединят, за да създадат нещозавършено.

В програмата  са включени произведения наЧайковски, Дебюси, Шуберт, Сен-Санс, Моцарт и други. Те ще бъдат изпълнениот деца от 2 до 12 клас на пиано, цигулка, флейта, акордеон и ударниинструмети. На сцената ще се изявят Китарен ансамбъл и Квартет чели, както ивъзпитаници от класовете по класическо пеене.

Водещ на проявата ще бъде ЮлияМанукян – дългогодишен преподавател в Музикалното училище.„Музика в картини” е част от стартиралиятпреди време проект на Националното училище за музикално исценично изкуство „проф. Панчо Владигеров”, който представя цикъл концерти,озаглавен „На концерт в сряда”.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега