Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Хекимян: Нямаше да приема номинация от друга партия

Хекимян: Нямаше да приема номинация от друга партия

Той каза, че предложението от ГЕРБ дошло неочаквано

„Винаги моите колеги, са били грижа за мен. Независимо дали съм бил в ролята на репортер, водещ или директор. Правил съм го с любов и отдаденост. Всички колеги, който ме познават, ме разбират, предполагат защо съм постъпил по този начин и знаяте, че съм устремен в битката да дам най-доброто от себе си за града, за София. Не го приемам като шамар за тях”. Така кандидатът за кмет на София Антон Хекимян коментира пред NOVA преминаването си от политиката в журналистиката.

Той отново каза, че предложението от ГЕРБ дошло неочаквано. „Сигурно за много хора това, че съм приел предложението, е неочаквано. Не съм се готвил за политиката. Но съм се готвил за това да бъда близо до хората, да мога да решавам техните проблеми”, каза Хекимян.„Не мисля, че има училище за кметове, където да натрупаш опит по това как се избира фирма. Но един кмет има екип и общинските съветници”, каза той.

Хекимян каза, че Борисов трябва да отговори защо е решил да му гласува доверие.„Исках да обмисля това решение, дадено ми беше време. Исках да получа гаранцията, че ще работя с екипа, с когото искам, и в решенията ми няма да има вмешателство”, каза кандидатът за кмет.

„ГЕРБ в момента са партията, която за пореден път е спечелила национални избори. С тази си сила и експертизата, която има в Столична община, ще можем да променим града към по-добро. Нямаше да приема номинацията от друга партия”, каза той. „Да си политик е много трудно нещо. През последните години бяхме свидетели как някой нещо иска да променя в политиката и обществения живот. Свидетели сме как партии, които спечелиха доверието на хората с отрицание, в момента са в некоалиция с партиите срещу които бяха. Смятам това за непочтенно”, коментира Хекимян.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега