Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Днешният протест срещу Живко Стоянов ще бъде пред Съдебна палата

Днешният протест срещу Живко Стоянов ще бъде пред Съдебна палата

Днешният протест срещу Живко Стоянов - бургазлията, убил котка пред супермаркет, ще бъде пред Съдебна палата, съобщиха организаторите.

Днешният протест срещу Живко Стоянов - бургазлията, убил котка пред супермаркет, ще бъде пред Съдебна палата, съобщиха организаторите. Първоначално проявата трябваше да се състои пред сградата на ОДМВР - Бургас, но в последствие мястото бе сменено с пл. Тройката. Началният час на протеста е 12:30 часа.

Обяснението за промяната е, че служителите на реда са свършили работата си, залавяйки агресивния мъж часове след като Стоянов заколил котката. За съжаление, след изтичане на законовия 24-часов срок, мъжът е пуснат на свобода, без прокуратурата да предприеме действия срещу него.

Поради тази причина, организаторът на протеста е счел, че по-удачно място би бил домът на Темида - Съдебната палата в Бургас. По думите на потребителя Romain Braquet, инициатор на проявата, днес участниците в нея ще зададат въпроса "защо срещу Стоянов не е образувано досъдебно производство.

”Вчера това чудовище е причинило нещо зверско на едно беззащитно животно. Утре ще посегне на мен. Вдругиден ще посегне на децата Ви, защото вчера и онзи ден му се е разминавало. Зверското и демонстративно насилие над животни се извършва от хора с отклоняващо се поведение, скъсали връзка с моралните норми и техните действия носят риск в бъдеще за самите нас!”, пише организаторът на протеста.

Припомняме Ви, че кървавият случай се разигра пред хранителен магазин в бургаския комплекс “Лазур”. Според информацията от ОДМВР - Бургас, бургазлията разхождал свободно пуснатия си питбул край търговския обект. Кучето захапало улична котка, след което стопанинът умъртвил пострадалото животно с нож.

В началото на седмицата бе стартирана и подписка, инициирана от доброволното сдружение “Милосърдни сърца 2015”. Авторите на петицията настояват за максимална присъда за жестокия мъж, както и настаняването на кучето му под опеката на организацията.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега