Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Авиомузей – Бургас кани децата на вълнуващо приключение за Великден

Авиомузей – Бургас кани децата на вълнуващо приключение за Великден

Сред десетте самолетни експоната ще може да разгледате и да се запознаете с историята на легендата Ту -154, както и Ан - 12 с интерактивната изложба „Летящият човек”.

Малки и големи любители на авиацията, Авиомузей Бургас ви очаква на 4 май (събота), за да се насладите на разходка из летателните апарати в музея, както и да посрещнем заедно най-светлия християнски празник – Великден. Сред десетте самолетни експоната ще може да разгледате и да се запознаете с историята на легендата Ту -154, както и  Ан - 12 с интерактивната изложба „Летящият човек”.

Вижте отблизо какво представлява истинска черна кутия на самолет и навигационни уреди. Усетете тръпката, като седнете на пилотското място на най-популярния едномоторен, двупланов самолет в света Ан-2, а с очилата за виртуална реалност може да управлявате избран от вас самолет в истинска кабина със симулатор. Сбъднете мечтата си да бъдете пилот!

По-екстремните посетители ще могат да се качат на тренировъчното ни съоръжение жироскоп, чрез което да опитат да преминат през тестовете за пилот изпитател. Разгледайте отблизо военната ни експозиция, включваща три самолета, сред които Миг-17, който е най-широко разпространения самолет по време на войната във Виетнам. През годините Авиомузей - Бургас се превърна в атрактивно място както за местните жители, така и за туристите, които минават оттам ежегодно. Утвърди се като единствената експозиция със самолети, които са били част от авиопарка на БГА "Балкан" - Ан-2, Ан-12, Ан-14, Ан-24, Ту-154.  За най-малките авиационни фенове сме подготвили интересни игри, забавления и вълнуващи емоции.

Програмата започва от 11:00 часа с работилница за боядисване на яйца. Всяко дете ще може да разгърне своето въображение, докато оцветява и се забавлява. Работилницата ще продължи до 13:00 часа, а веднага след нея всички малчугани ще бъдат завладени от детската шоу програма, подготвена им от „Вълшебната улица“. Очакваме ви за едно вълнуващо великденско изживяване. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега