Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Баща и син спипаха крадец в дома си в "Меден рудник", той гърми с пистолет

Баща и син спипаха крадец в дома си в "Меден рудник", той гърми с пистолет

24-годишен младеж е арестуван за стрелба с газов пистолет в "Меден Рудник". Тази нощ около 02.30 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за задържан от граждани в частен дом в к-с «Меден Рудник» бл. 41 младеж, който при задържането си произвел изстрел с пистолет.

Тази нощ около 02.30 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за задържан от граждани в частен дом в к-с «Меден Рудник» бл. 41 младеж, който при задържането си произвел изстрел с пистолет.

Установено е, че задържаният е 24-годишният С.Т. от Бургас, който проникнал в частния апартамент през незаключената входна врата. Мъжете от семейството, обитаващо апартамента /баща и син/ успели да задържат С.Т., който за да се освободи произвел изстрел с пистолет. От изстрела няма пострадали.

Констатирано е, че оръжието, ползвано от С.Т. е газов пистолет «ИЖ 79-8», кал. 8 мм., с един пълнител, в който имало един патрон. В цевта е открита празна гилза, като вероятно пистолета е засякъл в момента на втория изстрел. С.Т. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. По случая в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано досъдебно производство.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега