Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Бургас ще е домакин на кикбокс турнир от календара на GLORY

Бургас ще е домакин на кикбокс турнир от календара на GLORY

GLORY стъпва за първи път в България и на Балканите, а Бургас е първият български град, който ще бъде домакин в историята на елитната бойна верига.

На 7 октомври 2023г, спортна зала „Арена Бургас“ в морския град ще бъде домакин на 89-та по ред галавечер от Световноизвестната и най-голяма професионална организация по К1 в света GLORY. Събитието е след GLORY 87 в Ротердам на 19 август и GLORY 88 в Париж на 9 септември и е обявено като част от календара на организацията. 

GLORY стъпва за първи път в България и на Балканите, а Бургас е първият български град, който ще бъде домакин в историята на елитната бойна верига. Морският град е роден град на единствения българин с дългосрочен контракт с GLORY Стоян Копривленски - „The Sniper“. 

Официален партньор на събитието е Община Бургас, която изключително се гордее с постиженията на Стоян Копривленски, Българска конфедерация по кикбокс и муай тай, както и единственият оторизиран български организатор BULGARIAN FIGHT AGENCY (BFA).

Домакин на проявата е най-голямото, най-ново и модерно съоръжение в България – зала “Арена Бургас”. Капацитетът на внушителната база е за 6000 седящи места, като с подвижни трибуни има възможност за още 2 хиляди. В зависимост от събитието теренът със столове побира около 9 хиляди седящи и приблизително 15 хил правостоящи за концерт например. Модерния комплекс притежава освен основна зала, други три допълнителни големи зали, триетажен паркинг, съблекални, ВИП ареа, ВИП вход, медиа и PRESS зала, входно помещение за спортни и търговски цели.

GLORY се излъчва в телевизионни и интернет канали в повече от 80 държави от всички континенти. Организацията може да се похвали с внушителен интерес и 10 млн последователи в социалните мрежи, като гледаемостта в каналите на youtube и online TV излъчванията на събитията на GLORY надхвърля 4 билиона гледания за година.

В дните 6 октомври – официално теглене и 7-октомври – Гала вечер, GLORY ще бъде излъчвано пряко в реално време в над 80 държави от цял свят, а зрителите в зала „Арена Бургас“ ще могат да видят българската звезда Стоян Копривленски – Снайпера и много от звездите на GLORY на живо. От 2017-та година Копривленски е част от елитното семейство на GLORY. Българинът е Световен и 4 пъти европейски шампион по муай тай, както и заслужил майстор на спорта. На ринга на GLORY 89 ще се качат и не по-малко атрактивни български кикбоксьори като носителят на шампионски пояси в няколко бойни организации Драгомир Петров, участникът в ENFUSION Теодор Христов, двукратният световен и европейски шампион Александър Петров и един от най-колоритните български файтъри, европейски шампион, шампион по муай тай GP, с опит в ММА и професионален бокс Дани Илиев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега