Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас

Четиринадесет красавици от Бургас ще се борят да грабнат короната в конкурса Кралица на Бургас

Кандидатките за титлата са ученички и студентки от различни училища и университети в Бургас и страната.

Претендентките за титлата са на различни възрасти. Най- малката участничка в конкурса за красота е на 15 години и е възпитаничка на английската гимназия в морския град. Всички, общо четиринадесет участнички, в престижния конкурс за красота са амбициозни млади дами. Кандидатките за титлата са ученички и студентки от различни училища в Бургас, както и от различни университети от цялата страна. Всяка една от претендентките за титлата е достойна да бъде коронована, което от своя страна доста ще затрудни избора на журито в конкурса.

Участничките в конкурса Кралица на Бургас 2023 г бяха представени вече пред публика в морския град. Те дефилираха в ревю на бранда "EVE Boutique", на импровизирана сцена пред морското казино, по време на коктейла по повод откриването на фотоизложба „ 13 години, 13 Кралици на Бургас“. Фотоизложбата представя ослепителните носителки на титлата за красота през отминалите години. Конкурсът за красота Кралица на Бургас се провежда вече повече от десетилетие в морския град и е един от най-престижните конкурси за красота в цялата страна. Бургаски красавици са печелили престижни титли за красота, както в национални, така и в международни конкурси. Някои от „Кралиците на Бургас“ успяха да развият световни кариери в областта на модата и шоу бизнеса. Тази година, ново коронованата красавица, отново ще има възможност да представи Бургас в националния конкурс за красота Мис България, който по традиция се провежда през есента в столицата. Различното през настоящата година е, че новата носителка на титлата ще получи договор с известния продуцент и Мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios - Гаел Бонел Санчез.

Всяка една от участничките в конкурса Кралица на Бургас 2023 ще има възможност да демонстрира своята артистичност и да представи достойно талантите си, а това да я отведе директно във киноиндустрията.

Новата Кралица на Бургас ще изберем на 13- ти Август от 20:00 ч в Летния театър на Бургас. Поканени са всички, които желаят да бъдат част от избора на най-красива бургазлийка. Входът е свободен!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега