Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Десетки бургазлии станаха част от снимките на филма "Голата истина за група Жигули"

Десетки бургазлии станаха част от снимките на филма "Голата истина за група Жигули"

Сцената бе заснета на Морска гара, като на сцената на живо свириха актьорите в продукцията Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев - Геро, Ирини Жамбонас и Лилия Маравиля.

Музика, настроение и среща с обичани актьори донесоха снимките на най-новия игрален български филм на режисьора Виктор Божинов "Голата истина за група "Жигули", който се снима в Бургас. Масовата сцена, в която герои станаха и десетки бургазлии, бе заснета на Морска гара. Там на сцената на живо свириха актьорите в продукцията Михаил Билалов, Димитър Рачков, Филип Аврамов, Герасим Георгиев - Геро, Ирини Жамбонас и Лилия Маравиля.

"Голата истина за група "Жигули" се снима в Бургас и в нея ще бъдат показани емблематични места от морския град. Лентата разказва историята на българска рок група от 80-те години, която се разпада точно, когато е на върха на славата си. С времето вкусовете на публиката се променят, а бандата е напълно забравена. В настоящия момент членовете ѝ са изпокарани помежду си до смърт, всеки от тях живее съвсем различен живот и тъне в неизвестност.

Един ден всичко това се променя. Неочаквано телефонно обаждане ги принуждава да загърбят враждите и да се съберат отново, почти насила. Лидерът на групата Фори (Михаил Билалов) се нагърбва със сложната задача да поведе "Жигули" отново към успеха, но с всеки изминал ден мисията започва да изглежда все по-невъзможна, като това води до множество комични обрати.

Заснемането на продукцията се осъществява с подкрепата на Община Бургас, която осигурява средства за нейната реализация. Освен за този филм, в Бургас ще бъдат заснети още няколко филмови продукции.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега