Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Допълнително национално съфинансиране в размер над 4 млн. лв. за инвестиция по НПВУ

Допълнително национално съфинансиране в размер над 4 млн. лв. за инвестиция по НПВУ

Средствата са за финансиране на невъзстановим данък върху добавената стойност за изпълнение на дейностите по инвестиция и ще бъдат осигурени чрез сметката за средства от Европейския съюз, като ще се разходват и управляват в сроковете и по правилата за изпълнението й. Това ще допринесе за постигането на целите от инвестицията и за изпълнението на ангажиментите на страната ни по НПВУ.

Със свое решение правителствотоодобри предоставянето на допълнителни средства в размер до 4 191 648 лв. занационално публично съфинансиране на дейностите по инвестиция C5.I1 „Интегриране на екосистемния подход и прилагане нарешения, базирани на природата в опазването на защитените зони от мрежатаНатура 2000“ по компонент 5 „Биоразнообразие“ от Националния план завъзстановяване и устойчивост на Република България. 

Средствата са зафинансиране на невъзстановим данък върху добавената стойност за изпълнение надейностите по инвестиция и ще бъдат осигурени чрез сметката за средства отЕвропейския съюз, като ще се разходват и управляват в сроковете и по правилатаза изпълнението й.Това ще допринесе за постигането нацелите от инвестицията и за изпълнението на ангажиментите на страната ни поНПВУ. 

Реализацията на инвестицията е от ключово значение за спазването назадълженията по Директивата за местообитанията и обезпечаване на по-ефективнотоуправление на мрежа Натура 2000 в страната ни, в т.ч. и във връзка с процеса наразработване на планове за управление на защитените зони, базирани наспецифични цели и мерки за защитените зони от мрежата Натура 2000.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега