Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Каракачанов: Да спрем кампанията за три дни и да решим как да спасим хората /Видео/

Каракачанов: Да спрем кампанията за три дни и да решим как да спасим хората /Видео/

"Знамето е обърнато. Ние сме във война! ", заяви лидерът на ВМРО.

"Да спрем кампанията за три дни и да решим как да спасим хората. Не го ли направим СЕГА ще бъдем заклеймени от историята като жалки, себични и алчни за власт нищожества Знамето е обърнато. Ние сме във война! Нямам предвид борбата за власт, която водят нашите политици. България е във война с пандемията от COVID-19, която взема колосални жертви!"

С тези думи започва видеообръщението си председателят на ВМРО Красимир Каракачанов към своите политически опоненти, качено във фейсбук страницата му, съобщава Труд.

"Питам ги всички тях и Радев и Борисов, Корнелия Нинова, Слави Трифонов, Кирил Петков всички мераклии за власт – за какво се борите? Кого ще управлявате – една болна и умираща нация? Един разделен, обезверен и уплашен народ?

Само за последните три дни имаме около 15 хил. болни и близо 500 починали", продължава още Каракачанов и отправя категоричен апел към участниците в изборите за президент и парламент да прекратят кампаниите си за три дни и всички заедно да седнат на една маса и да решат как да се справят с пандемията и да спасят хората.

Припомняме, че още в началото на кампанията кандидатът за президент на ВМРО доц. д-р Милен Михов поиска свикването на КСНС заради задълбочаващата се криза. Но, за съжаление политическите страсти надделяха и той не бе послушан. Това предизвика и лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов да отправи видеообърщение, провокирано от стотиците жертви и хилядите, борещи се за живота си хора, покосени от коронавируса, съобщават от пресцентъра на партията.

Пълният текст на обръщението:

"В болниците леглата свършват, няма кислород и десетки българи умират вкъщи без медицинска помощ. И това е в по-големите градове! В селата положението е още по-тежко!

Обикалям България и виждам какво става! Всички виждаме какво става! Политиците, лидерите в държавата мълчат като страхливци, страхуват се, че ако призоват хората да се ваксинират ще загубят гласове! Че няма да седнат в креслата на властта.

Питам ги всички тях и Радев и Борисов, Корнелия, Слави Трифонов, Кирил Петков всички мераклии за власт – за какво се борите? Кого ще управлявате – една болна и умираща нация? Един разделен, обезверен и уплашен народ?

Най-лесно е да обявите пак локдаун и да затворите хората вкъщи! Това няма да реши въпроса.

Всички българи очакват мъдро, умно държавническо решение, а Вие продължавате да се държите като шушумиги и да броите гласовете, които може да спечелите или загубите докато хората умират!

Предлагам да спрем кампанията за три дни, да се съберем всички заедно, да вземем общо, полезно за българите решение и да излезем заедно пред нацията с решения, какво трябва да се направи за да предотвратим предстоящата здравна и икономическа катастрофа на България!

Не го ли направим СЕГА ще бъдем заклеймени от историята, като жалки, себични и алчни за власт нищожества!"

Това не е предизборен клип. Ние сме във война.

❗️ Това не е предизборен клип, това е обръщение към политиците, които се борят за властта. Ние се намираме във война. Нямам предвид войната, която водят политиците за власт. Имам предвид войната, която пaндемиятa води срещу нас, българите. Защото положението става трагично от ден на ден. Само за последните три дни заразените, болните са около петнадесет хиляди. За тези последни три дни около петстотин българи загубиха живота си. ‼️ Леглата в бoлниците свършват, няма кислород, десетки хора не могат да намерят място в бoлниците и умират вкъщи. И това е в големите градове. В малките села положението е още по-трагично. Ние губим битката с пандемията, губим я като нация. Изправени сме пред трета национална катастрофа. 📢 Затова призовавам политиците да не се държат като страхливци. Да не се страхуват, че ако кажат истината на българския народ, ще загубят гласове. Крайно време е в такава ситуация да покажем на българския народ, че не сме някакви партийни лидери, които се боричкат за кокала. Че сме хора, които преди всичко мислим за живота на българите. За бъдещето на нашите деца. 🚫 Предлагам да спрем кампанията за три дни, а не да затваряме хората вкъщи. За тези три дни да седнем заедно на една маса и да намерим общи националноотговорни, значими за здрaвето и бъдещето на хората решения. Само тогава хората ще повярват, защото, питам Ви, кого ще управлявате след тази пaндeмия? 🟥 Само по този начин хората ще повярват, че българските политици мислят за народа, а не мислят за себе си. Ако не го направим, не само ще докажем на хората, че всички техни съмнения в некадърността на българските политици са верни, но ще бъдем и осъдени от историята като едни неудачници, едни нещастници, които в борбата за власт са пропуснали да се погрижат за собствения си народ. Всичко друго няма никакъв смисъл. 🇧🇬 И не забравяйте: партии много, но България и българската нация са едни.

Публикувахте от Красимир Каракачанов в Сряда, 3 ноември 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега