Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нинова: Ще работим за това да има български стоки на българската софра

Нинова: Ще работим за това да има български стоки на българската софра

Коалиция "БСП за България" представи кандидатската си листа пред избиратели от областта на концерт-среща в залата на Държавната опера.

Коалиция "БСП за България" представи кандидатската си листа пред избиратели от областта на концерт-среща в залата на Държавната опера. На събитието присъстваха лидерът на БСП - Корнелия Нинова, ръководители на регионалните структури и членове на партията. В развлекателната част от вечерта на сцената излезе и обичаният български изпълнител Орлин Горанов.

"Имаме многонеща, които да свършим, записали сме си задачите, знаем си урока – подкрепете ни!“,заяви в краткото си обръщение поставеният под номер 1 в кандидатската листа на „БСПза България“ – инж. Петър Кънев.

"Ние започнахме Промянатас тази вътре в БСП, но трябва да я продължим и на 26-и март, с Промяната наБългария“, заяви Нинова и припомни сериозните вътрешни реформи, които партиятапретърпя през последните две години. Тя представи основните точки отпредизборната програма на коалиция „БСП за България“.

Като централниприоритети Нинова посочи борбата с демографската криза и ликвидирането на „паралелнатадържава, създадена от прехода“. Тя допълни, че коалицията ще работи за „българскопроизводство, българска индустрия, българска икономика, българско земеделие,български стоки на българската софра“. Една от мерките в тази насока есъздаването на Фонд „Индустрия“, който ще спомага развитието на производство врегиона и в цялата страна.

По отношение насубсидиите, Нинова обеща преразпределение и таван на подпомагането, така чесредствата да достигнат до повече производители. „БСП за България“ предвижда ивъвеждане на задължение за чуждите вериги да предлагат минимум 50% българскапродукция. Качеството на вносът пък щяло да се следи стриктно.

В социалната сиполитика коалицията предвижда намаляване данъците на младите семейства с деца иданъчни преференции за млади предприемачи. Лидерът на социалистите обеща ипреизчисляване на пенсиите. Образованието, здравеопазването и правосъдието садругите области, където левицата предвижда цялостни реформи.

В словото си къмелектората Нинова коментира остро намесата на Турция във вътрешната политика несамо на България, но и на Балканите и в Европа като цяло. Лидерът на БСП осъдилипсата на твърда позиция от страна на служебното правителство по казуса сагитацията от страна на турски лидери, които агитират в полза на определенапартия с кандидатска листа за парламентарните избори.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега