Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новата Мисис Бургас е вахтен офицер

Новата Мисис Бургас е вахтен офицер

Чаровницата безапелационно спечели сърцата на журито в конкурса Мисис Бургас 2024 г и грабна короната.

29-годишната Десислава Димитрова убедително спечели титлата Мисис Бургас 2024 г. Младата дама е майка на едногодишно дете, щастливо омъжена, а по професия е военнослужещ. Младата дама е Вахтен офицер по управление на кораб. Чаровницата безапелационно спечели сърцата на журито в конкурса Мисис Бургас 2024 г и грабна короната. 

Нейни подгласнички станаха чаровната Мария Димитрова, която е на 32 години, майка на две деца. Мария по професия  е хореограф- педагог и от 10 години работи като артист- балетист в Професионален фолклорен ансамбъл Странджа. Освен престижното второ място в конкурса Мисис Бургас 2024 г, Мария спечели и титлата „Лице на публиката“- титла, която се избира чрез гласуване в интернет. 

На трето място в конкурса за красота се класира 32- годишната Ирина Стадник, която е съпруга на моряк. Ирина е икономист и се развива в сферата на частния бизнес. 

Престижният конкурс за красота се проведе в навечерието на Благовещение, на 21- ви март, в конферентния център на хотел България. Стотици гости бяха съпричастни с избора на новата най- красива омъжена жена на Бургас. Конкурсът премина в три тура, като в първия дамите дефилираха с облеклата на талантливата дизайнерка Веселина Тодорова, която е дългогодишен приятел на Мисис Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега