Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Плувният маратон от остров Света Анастасия до Моста ще се проведе на 18 юли

Плувният маратон от остров Света Анастасия до Моста ще се проведе на 18 юли

Записванията вече започнаха и ще продължат до 16 юли, включително.

И тази година смелчаци от Бургас и цялата страна ще могат да изпробват своята сила и издръжливост в рамките на традиционния плувен маратон от остров Света Анастасия до Моста. Записванията вече започнаха и ще продължат до 16 юли, включително. Изискванията включват кандидатите да имат навършени 16 години, като за тези, които са под 18-годишна възраст, задължително се изисква съгласието и подпис на единият от родителите.

Стартът ще бъде даден на остров Света Анастасия точно в 9:30 часа. Това означава, че участниците ще трябва да се явят на Морска гара в 7:30 часа, където ще се проведе регистрация и инструктаж. След това смелчаците ще бъдат транспортирани до острова. Необходимо е участниците да си носят подходящи чанти, сакове, торби за прибиране на личните им вещи.

Разстоянието по права линия между Света Анастасия и Моста е 6400 метра и може да бъде преплувано в свободно избран стил. Не се разрешава използването на помощни средства като плавници, лопатки за ръце, дъски и помощ от вън. При отклонение от маршрута съдиите от лодките  ще коригират участниците.

Времето за финиширане е фиксирано и е 1 час след финиширането на първенеца в противен случай изоставащите биват прибирани от спасителните лодки и катери. Участник който по време на преплуването се нуждае от медицинска или друга помощ, или желае да прекрати участието си трябва да подаде сигнал с многократно движение на изпъната ръка.

Класирането е до 10-то място отделно мъже и жени. Класиралите се в двете категории ще получат следните парични награди: 1 място - 700 лв., 2 място - 500 лв., 3 място - 350 лв., 4 място - 250 лв., 5 място - 200 лв., 6 място - 150 лв., 7 място - 125 лв., 8 място - 100 лв., 9 място - 75 лв., 10 място - 50 лв.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега