Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

СТРАНД Бургас отваря до броени месеци, разкрива 1000 работни места

СТРАНД Бургас отваря до броени месеци, разкрива 1000 работни места

Първият лайфстайл център от открит тип в България, СТРАНД Бургас, ще отвори врати до броени месеци, съобщиха по време на пресконференция от фирмата инвеститор ZBS. С откриването си, СТРАНД ще осигури около 1000 работни места за жителите на Бургас и региона.

Първият лайфстайл център от открит тип в България, СТРАНД Бургас,  ще отвори врати до броени месеци, съобщиха по време на пресконференция от фирмата инвеститор ZBS. С откриването си, СТРАНД ще осигури около 1000 работни места за жителите на Бургас и региона.

От ZBS обявиха, че са привлекли 15 нови модни марки за България. Основното притеснение на тези фирми е било, дали ще  е възможно да се осигури качеството на опериране, което изисква международният  им стандарт. Тук на помощ идва СТРАНД Академията. Проектът цели да обучи и подготви хората, които ще работят в търговските и развлекателни обекти на центъра при неговото откриване. 

Мисията е да се осигури необходимата теоретична и практическа подготовка по западен стандарт за стартиране на успешна професионална кариера на хора с предприемачески хъс и засилено желание за работа, заяви Мариела Остенд, Изпълнителен директор на СТРАНД Бургас.  

Обучението е безплатно и ще се събере  в 3-дневен, интензивен,  курс.  Двата основни модула на  Академията са Училище за ритейл (търговия на дребно) и Училище за ресторантьорство. Отличниците в тях ще получат шанс да продължат обучението си в Училището за висш мениджмънт и впоследствие да започнат работа на мениджърска позиция в СТРАНД Бургас, като преди това ще преминат обучение и в чужбина. Групите с обучаващи ще са разделени на по 20 човека, за да  може менторите да придобият лични впечатления, които в последствие ще им помогнат да отсеят кандидатите. Целта на това обучение е най-вече личното впечатление, заяви Диана Вертер.

Ще има ментори от чужбина. В момента се водят преговори с много известен австралиец, който направи фурор в България. Той хареса идеята ни и скоро ще можем да го представим като част от нашите ментори. Хората, които ще обучават ще са професионалисти с голям опит, коментира още Диана Вертер.

Към момента над 2000 души са кандидатствали за работа в новия лайфстайл център. Най-добрите от тях ще бъдат записани в Академията. 25% от най-добрите обучаващи се ще имат възможност да заемат управленски позиции, разбира се след като преминат  успешно и мениджърските курсове в чужбина.   Може да кандидатствате за позиция в СТРАНД Академия тук!

От СТРАНД разкриха още, че освен мода посетителите ще могат да се насладят на кухня от цял свят в седемте ресторанта на комплекса. Изненадата за посетителите ще е и собствено  радио и телевизионно предаване. Комплексът се различава от останалите молове и с това, че ще позволява на посетителите си да се разхождат на открито, да дишат свеж въздух и да прекарат свободното си време пълноценно в модерна и уютна обстановка. 

Модерният търговски комплекс обръща сериозно внимание на забавлението и на културния афиш. В паркинга се намира най-голямата зала за графити изкуство в Източна Европа. В инициативата, която стартира на 18 март, се включиха 10 български графити артисти и 6 майстори на графити от Великобритания, Германия, Испания и Италия. Художниците изрисуваха над 26 стени в паркинга на СТРАНД Бургас в най-различни стилове на графити изкуството като всеки от тях се придържаше към своя индивидуален подход.  

26-те стени с графити обаче са само една малка част от това, което предстои да се случи в изложбената зала. Почти 10,000 м2 стенна площ ще бъде преобразена с творчеството на други местни и чуждестранни артисти. За тази цел, екипът на СТРАНД Бургас от сега планира организацията на международен графити фестивал, който ще се проведе след официалното откриване на СТРАНД Бургас тази пролет.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега