Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изправят пред съда мъж от Сливен за интимни отношения с малолетна

Изправят пред съда мъж от Сливен за интимни отношения с малолетна

По данни на държавното обвинение, обвиняемият е имал сексуални отношения с ненавършилата 14 години Мария между ноември 2015-а и януари 2016-а. За това престъпление законът предвижда наказание "лишаване от свобода" за срок от 2 г. до 6 г.

Сливенската районнапрокуратура предаде на съд Радостин Р., който е подсъдим за интимни отношения с малолетно момиче. По данни на държавното обвинение, обвиняемият е имал сексуални отношения с ненавършилата 14 години Мария между ноември 2015-а и януари 2016-а. За това престъпление законът предвижданаказание "лишаване от свобода" за срок от 2 г. до 6 г.

Пострадалата е родена  през2002 г. Момичето било отглеждано в дома на своите родители  и посещавало учебно заведение, като презучебната 2015-2016 г. била ученичка в VІ клас. Подсъдимият също  живеел в гр. Сливен. Често със свои приятелиходил до двора на учебното заведение, посещавано от пострадалата, за да ситърсят приятелки.

През месец септември 2015 година се запознал със свидетелката Мария П.Подсъдимият я познавал визуално от по-ранен период от квартала, в който идвамата живеели, но не бил контактувал с нея. След запознанството си дваматазапочнали да се срещат в двора на училището и около него. Породили сечувства  и отношенията им се задълбочили.

Идвамата се притеснявали да споделят с родителите си за чувствата, коитоизпитват помежду си, тъй като момичето било малко и имали съмнения, чевъзрастните ще им забранят да се срещат.Продължили да се виждат тайно, като срещите имвинаги се състояли в двора на учебното заведение или около него.

Нанеустановена дата през месец ноември 2015 год. се усамотили около гаражите,находящи се покрай училището и осъществили първия помежду си полов акт.Момичето било девствено, но въпреки това се съгласило доброволно да извършиполов акт. Двамата продължили със сексуалните си контакти, като винаги срещитеим се състояли около гаражите на училището, тъй като се страхували родителитеим да не разберат за отношенията им.

През месец февруари 2016 г. Мария П. споделилас майка си за случващото се. Тя купила тест за бременност и същият билположителен. На22.08.2016 г. Мария П. родила две момчета - Богдан и Янко, сиамски близнаци.    

Районен съд - Сливен е насрочил съдебнотозаседание за 27.10.2016г.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега