Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Борисов: Не се меся в преговорите за кабинет, не знам да е поискана среща с кадри на ГЕРБ

Борисов: Не се меся в преговорите за кабинет, не знам да е поискана среща с кадри на ГЕРБ

Президентът е отговорен човек и няма да хвърли държавата в конституционна криза, допълни той.

Не се меся в преговорите за кабинет и не зная до този момент кандидатът за служебен премиер Димитър Главчев да е поискал срещи с кадри от ГЕРБ за назначаването им на министри. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Народното събрание.

"И 150 депутати да имаме ГЕРБ и ДПС, правителство няма да има след изборите само между тези две партии.", допълни още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и законодателните промени, които спешно се наложи да направи парламента заради Конституцията и избора на служебен премиер. Както и кой е направил предложенията за конституционната реформа, които създадоха усложнения.

"Аз имам добра памет за неща, в които съм участвал. Специално за Конституцията винаги сте чували, че подкрепям Христо Иванов и неговите предложения. Аз не съм участвал дори в разговорите, свързани с Конституцията, защото това е нещо, което се преподава в университета, учи се за него много години за него и имаме много добри конституционалисти. Не виждам нещо Христо Иванов да е виновен, не се променят закони, а се доизчистват детайли да им се пази мястото на хората докато са служебни премиери", обясни Бойко Борисов.

"Калин Стоянов се справи добре с Шенген и с границата. От вчерашното съобщение на МВР кой е назначил жената на Нотариус също стана ясно. Калин Стоянов е лично назначение на Бойко Рашков като министър. Нека да имат всички памет. Моята памет е, че имаше много ясни решения - и за Украйна, и за енергетиката, и за социалната сфера - пенсиите. Трите партии внасяхме заедно предложение и после го гласувахме заедно, заедно гласувахме и бюджета", каза още председателят на ГЕРБ.

И посъветва доскорошните партньори от "Продължаваме промяната" и Демократична България да отидат на театър.

"На мероприятието на "ПП" чухме какви ли не лоши неща за нас и в същото време след изборите пак сме щели да си говорим. Аз ги съветвам да отидат на една много хубава постановка "Език мой, враг мой", да я изгледат. Ако продължат по същия начин просто няма да си говорим повече", заключи Бойко Борисов.

Източник: dariknews
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега