Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Денков: От доста време се въртят слухове, че ДАНС прикрива канали за наркотици

Денков: От доста време се въртят слухове, че ДАНС прикрива канали за наркотици

Поводът за коментара му е акцията на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) и Комисията за противодействие на корупцията в сградата на Агенция „Митници“.

Премиерът в оставка Николай Денков отговори на редица въпроси и наболели проблеми от последните дни и седмици. Това се случи на живо в страницата на Министерския съвет във фейсбук. Поводът - да бъде направен отчет за свършеното през допълнителния десети месец от редовното управление и финална равносметка преди предаването на властта на служебното правителство. На 9 април се очаква кабинетът да предаде властта на служебното правителство. 

"От доста време има, въртят се слухове, че ДАНС прикрива канали за наркотици", заяви Денков. Поводът за коментара му е акцията на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) и Комисията за противодействие на корупцията в сградата на Агенция „Митници“. 

"Госпожа Банкова е била служител в ДАНС. Няма да се учудя да има информация, която ставайки шеф на Митниците, всъщност да използва. Аз не мога да ги потвърдя, но точно това би трябвало да е работата на службите - да проверят тези сигнали и да кажат дали са верни. Много пъти съм казвал, че в ДАНС има сляпо петно по отношение на корупцията. Те винаги се оправдават с това, че това е работа на Антикорупционната комисия. Нека да видим как сега двете служби - ДАНС и Антикорупционната комисия ще докажат на обществото, че вършат работа в полза на обществото", посочи Денков и обясни, че не познава Банкова и не я е виждал. 

"Откакто беше назначена новата директорка на Агенция „Митници“ Петя Банкова, имаме рекордно количество задържани наркотици", посочи премиерът в оставка.

"Затова за мен е странно точно Банкова да бъде обвинена за това, че прикрива канали за наркотици", каза още Денков и допълни: "Много е важно да се разбере какво се случва, за да не се окаже, че я атакуват точно заради това, че си върши работата и задържа наркотици". 

Източник: dariknews
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега