Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Еделина Кънева, Орлин Горанов и Орлин Павлов блестят в „Ах, този мюзикъл“

Еделина Кънева, Орлин Горанов и Орлин Павлов блестят в „Ах, този мюзикъл“

Диригент на хоровия състав на Бургаската опера е Александър Чепанов, концертмайстор – Ваня Златева.

На 16 април, вторник, от 19 часа предстои звездно, емоционално и запомнящо се представяне на тримата именити и обичани певци: Еделина Кънева, Орлин Горанов и Орлин Павлов, на сцената на Държавна опера - Бургас с концерта "Ах, този мюзикъл!“ 

Под палката на доайена маестро Йордан Дафов, тримата прекрасни солисти, оркестърът и хорът на Държавна опера – Бургас ще разкажат драматичната история за съвременните Ромео и Жулиета – за противоборството между разум и чувства, за силата на предразсъдъците, за красотата на чувствата, за тежненията на сърцето, което — винаги, неизменно, понася последиците на емоционалните си избори.

Освен оркестровото изпълнение на сюитата из "Порги и Бес", прекрасните солисти, под съпровода на оркестъра и хора на Бургаската опера ще представят оркестрови, вокални и танцови сцени из "Уестсайдска история" /Любовта на Мария и Тони/ от Ленард Бърнстейн и симфонични картини из операта "Порги и Бес" от Джордж Гершуин. 

Всичко това, като музикално-емоционално съчетание, публиката в залата на Операта ще има възможността да види, чуе, усети и съпреживее във вторник вечерта. Диригент на хоровия състав на Бургаската опера е Александър Чепанов, концертмайстор – Ваня Златева.Тримата именити солисти не се нуждаят от представяне – те са чести и желани гости на бургаската сцена. След концерта при пълна зала в Операта през м. ноември 2023 г., Еделина Кънева и Орлин Горанов продължават успешното си национално турне с музикално-сценичния проект под палата на Деян Павлов „Приказка за двама“. 

Директорът на Музикалния театър Еделина Кънева и популярният певец и актьор Орлин Павлов събраха  многобройна публика през лятото на миналата година с концерта „Не си отивай, лято“ на остров „Света Анастасия“, под диригентството на Левон Манукян, като бе отпуснат допълнителен кораб до Острова – поради многото желаещи. Очаква се и във вторник тримата обичани изпълнители отново да съберат емоционална публика и за изпълнят залата на Държавна опера – Бургас с чудесния концерт спектакъл „Ах, този мюзикъл“, който импонира на вкусовете и на младите хора, и на по-зрялото поколение.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега