Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Едни от най-утвърдените туристически агенции в битка за статуетката на BURGAS BUSINESS AWARDS

Едни от най-утвърдените туристически агенции в битка за статуетката на BURGAS BUSINESS AWARDS

Участниците са здраво стъпили на местния пазар и предлагат на клиентите си едни от най-добрите условия за екскурзии и пътувания по цял свят.

Едни от най-утвърдените туроператори по Черноморието ще се борят за приза на BURGAS BUSINESS AWARDS в категорията „Туристическа агенция“. Участниците тук са здраво стъпили на местния пазар и предлагат на клиентите си едни от най-добрите условия за екскурзии и пътувания по цял свят.

„Evelin R“ е лицензиран туроператор, който работи на туристическия пазар от 27 години. Компанията е активна във всички сектори на туристическата индустрия. Най – новото направление на "Evelin R" са бутиковите екскурзии до приказни дестинации с невероятна красота и култура като Гърция, Узбекистан, Грузия, Русия, Италия, Турция, Прибалтика, ОАЕ, Индия, Китай. Агенцията предлага на клиентите си луксозни хотели, изискани ресторанти и професионални екскурзоводи, с които пътуването се превръща в незабравимо преживяване. Агенцията осигурява всичко – от транспорта и настаняването до разнообразните развлечения в компактни групи до 15 човека, което позволява на всеки турист да се чувства специален и да получи необходимото внимание. „Evelin R“ е член на Бургаската регионална туристическа камара, Националната асоциация за случаен транспорт, Международния клъстер за черноморска кухня, което й дава възможност да работи по различни проекти и да разширява хоризонтите на работа.

„Usit Colours“ е другият претендент за приза. Компанията е сред най-утвърдените и бързо развиващи се агенции за пътуване в България. Има дългогодишен опит в предлагането на самолетни билети, круизни пътувания, хотелско настаняване, обменни програми и всички съпътстващи ги услуги. Това, което я прави специална агенция и предпочитан избор на над 30 хил. клиенти всяка година, е гарантираното качество и индивидуалното отношение към всеки турист. В годините „Usit Colours“ е награждавана с много отличия, включително и за най-добра агенция в класацията на Bulgarian Travel Awards за 2019 год., най-голям обем продажби на авиокомпаниите Bulgaria Air, Turkish Airlines, круизната компания MSC Cruises и други. „Usit Colours“ обслужва и редица бизнес клиенти, за които предлага специални решения за организация на командировъчни пътувания -  самолетни билети, настанявания в страната и чужбина и застраховки. Техни клиенти са много големи компании в сферата на фармацията, автомобилостроенето, IT&Outsoursing и други ключови сектори в България.

Почетното отличие ще бъде връчено на традиционната церемония по награждаване на най-успешните предприемачи в Бургаския регион в специалната вечер на 25 април от 19:00 ч в конферентния център на хотел „България“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега