Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Очаква се международното летище на Дубай да възстанови напълно дейността си до 24 часа

Очаква се международното летище на Дубай да възстанови напълно дейността си до 24 часа

Редица магистрали и булеварди в района на Дубай все още са наводнени.

Международното летище на Дубай ще възстанови напълно своята дейност в рамките на 24 часа. Това заяви днес главният оперативен директор на авиовъзела Маджид ал Джокер пред новинарската агенция на Обединените арабски емирства УАМ (WAM), цитиран от Ройтерс

Редица полети от и до Дубай бяха отменени, забавени или пренасочени по-рано, след като аерогарата беше наводнена заради проливните дъждове, които се изляха във вторник над столицата на емирството. 

Днешните полети на авиокомпанията "флайДубай" (flyDubai) от и до София не са отменени, се посочва на сайта на столичното летище.

"След като (дейността на летището - бел. ред.) се нормализира, ще направим оценка на щетите и ще бъдем в състояние да посочим тяхната стойност", каза Маджид ал Джокер в друго интервю, което даде за телевизия телевизия "Ал Арабия".

Редица магистрали и булеварди в района на Дубай все още са наводнени. Аварийни екипи се опитват да ги разчистят и да ги отворят за движение. Част от тях са блокирани от автомобили и други превозни средства, които са изоставени по време на наводнението.

Трафикът в мегаполиса е силно затруднен след водното бедствие, посочва Ройтерс. Движението по ключов булевард в Дубай се осъществява само в едната лента. Магистралата, която свързва Дубай и Абу Даби, е затворена в едната посока. 

Потребители на социалните мрежи публикуваха видеа с наводнени молове, на които се вижда как от таваните на магазините се излива вода, посочва Ройтерс. 

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега